Domovská stránka > J > Jak Dostat Fotky Z Icloudu Do Iphone?

Jak dostat fotky z iCloudu do iPhone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Na webu iCloud.com klepněte na Fotky.
  2. Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.
  3. Klepněte na tlačítko Více .
  4. Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak se zapina iPhone 12?

Restartování iPhonu X, 11, 12 nebo 13
  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Někdo se také může ptát, jak rozjet iphone?
Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Jak se ovládá iPhone?

Klepnutí: Zlehka se dotkněte displeje jedním prstem. Podržení: Dotykem a podržením prstu na položkách v aplikaci nebo Ovládacím centru zobrazíte náhled obsahu a pak můžete provést rychlé akce. Nabídku rychlých akcí otevřete krátkým podržením prstu na ikoně libovolné aplikace na ploše nebo v knihovně aplikací.
Jak přenést SMS z iPhone do iPhone?
Nyní je potřeba zkontrolovat, zda nemáte zaškrtnutou možnost Šifrovat zálohu iPhone. To ověříte tak, že spustíte aplikaci iTunes, vyčkejte na úspěšné spojení a klikněte na ikonku zařízení. Pokud není zapnuté šifrování, klepněte na možnost Zálohovat a poté, co bude záloha dokončena, odpojte váš iPhone od počítače.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak spárovat iPhone a ipad?

Na iOS zařízení:
  1. Přejděte do Nastavení > Bluetooth a přesvědčte se, že je zapnutý Bluetooth.
  2. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se nezobrazí v iOS zařízení.
  3. Klepnutím na název doplňku ho spárujte. Možná budete muset zadat PIN nebo kód. Přečtěte si víc o párování Bluetooth doplňků.
Jak dostat SMS do nového telefonu?
Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.

Jak přenést data do nového telefonu Xiaomi?

Po prvním zapnutí nového Xiaomi zařízení bude proces přenosu souborů nabídnut uživateli automaticky. Případně se k tomuto procesu dá dostat pomocí nastavení telefonu (nastavení – o telefonu – přesun do nového zařízení).
Jak kopírovat aplikace do nového telefonu?
Nyní ale musíte vzít do ruky váš starý androidový telefon a nainstalovat aplikaci, kterou v Google Play najdete pod jménem Move to iOS. Nyní projdete krátkou rozpravou na obou telefonech, přepíšete unikátní 12místný kód, pak zvolíte, co všechno chcete přenést, a máte hotovo.

Jak stáhnout data z telefonu?

K telefonu stačí připojit OTG kabel – na jedné straně zpravidla micro USB nebo USB-C a na druhé samice USB A konektoru. K němu následně připojíte myš od počítače a na displeji se zobrazí kurzor. Svá data můžete zálohovat buď do cloudu, stejně jako byste to udělali za předpokladu, že by telefon standardně fungoval.

By Pavyer Diggines

Similar articles

Jak přenést data ze starého telefonu do nového Android? :: Jak prenest Aplikace iPhone?
Užitečné odkazy