Domovská stránka > J > Jak Přenést Chat Whatsapp Z Android Na Iphone Zdarma?

Jak přenést chat WhatsApp z Android na iPhone zdarma?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Jak zálohovat WhatsApp z Android na iCloud?

Zálohování na iCloud

Své chaty můžete kdykoli zálohovat manuálně. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat nyní.
Jak přenést WhatsApp do nového telefonu iPhone?
Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:
  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit".
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.

Když to vezmeme v úvahu, jak přenést data z whatsapp?

Naštěstí se však nabízí efektivní alternativa v podobě populární aplikace iTransor for WhatsApp, s jejíž pomocí lze rychle a jednoduše převést WhatsApp data z Androidu na iPhone na pouhých pár kliknutí.
Jak přetáhnout WhatsApp?
Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A další otázka, jak přenést zprávy z whatsapp do nového telefonu?

Jak už jsme zmínili, pokud chcete na svém novém telefonu staré zprávy z Whatsappu, musíte si nejdříve na starém smartphonu vytvořit zálohu. K tomu můžete použít například svůj Google disk. Stačí otevřít aplikaci Whatsapp a v nastavení aplikace zvolit sekci „Chaty" a možnost „Záloha".
Když to vezmeme v úvahu, jak prenest data z androidu na iphone?
Klepněte na Přenést data z Androidu

Při nastavování nového iOS zařízení najděte obrazovku Aplikace a data. Potom klepněte na Přenést data z Androidu. (Pokud už jste nastavení dokončili, budete iOS zařízení muset vymazat a začít znova. Jestli ho nechcete mazat, můžete obsah přenést ručně.)

Jak přejít z Androidu na iPhone?

Aplikace "Přechod na iOS" je zdarma dostupná v obchodě Google Play (stahovat ji můžete zde). Aplikace propojí vaše staré zařízení Android a nové zařízení Apple prostřednictvím přímého připojení Wi-Fi a přenese všechna vaše data. Přenášet můžete z/do telefonu i tabletu.
Lidé se také ptají, kam se ukládá záloha whatsapp?
Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google. Jak zálohovat a obnovit zprávy, zjistíte v centru nápovědy služby WhatsApp. Zálohy nezabírají místo na úložišti Disku Google pro osobní účet Google. Pomocí zálohy můžete obnovit zprávy a přílohy do aplikace WhatsApp.

Jak přenést zprávy do nového iPhonu?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení "Aplikace a data" vyberte možnost "Obnovit ze zálohy iCloud" a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

By McLaughlin Gerardo

Similar articles

Jak se přenáší data po internetu? :: Jak přetáhnout program?
Užitečné odkazy