Domovská stránka > C > Co Je Microsim Karta?

Co je MicroSIM karta?

Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný“ formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Někdo se také může ptát, jak zkratit sim kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.
Kolik se vejde na SIM kartu kontaktů?
Hezký den, u nejnovějších SIM karet (typ uSIM) je kapacita telefonního seznamu 220 záznamů, počet SMS je 20 (a k tomu max. 8 SMS služby M-Banka).

Pokud jde o toto, kde koupit nano sim kartu?

Obchodů, kde koupíte NanoSIM kartu, je mnoho.
...
Kde koupit NanoSIM?
  1. NanoSIM Mironet.
  2. NanoSIM Electroworld.
  3. NanoSIM Conrad electro.
Jak vložit kartu do mobilu?
Vložte SIM kartu:

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

Související článek

Jak se zablokuje SIM karta?

Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít slot na sim kartu?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.
Jak zprovoznit novou SIM kartu?
Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

Navíc, jak vylomit sim kartu?

SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.
Následně, jak získat sim kartu?
Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce). Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.

Můžete se také zeptat, co se starou simkartou?

Tiež používam staré SIM-karty na skúšanie starších opravovaných a skladanych telefonov. Keď si telefon pyta číslo sim-ky tak dávam 0000 alebo 1111 podla toho od koho je sim-ka. Takto sa viem potom dostať do celého telefonu.

By Maite

Similar articles

Jak otevřít soubor v RAR? :: Jak vyměnit SIM kartu za nano SIM?
Užitečné odkazy