Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Soubor Pdf?

Jak rozdělit soubor PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak změnit Word do češtiny?

Nastavení výchozího jazyka:
  1. Spusťte aplikaci Office, například Word.
  2. Klikněte na Soubor > Možnosti > Jazyk.
  3. V dialogovém okně Nastavení jazykových předvoleb Office vyberte v části Volba jazyků zobrazení a nápovědy jazyk, který chcete používat, a potom klikněte na Nastavit jako výchozí.
Jak nastavit Word do angličtiny?
V libovolné aplikaci Office vyberte Soubor> Možnosti > Jazyk. Pokud už požadovaný jazyk máte mezi jazyky pro úpravy, stiskněte Nastavit jako výchozí. V opačném případě vyberte jazyk v seznamu Přidat další jazyky pro úpravy a pak stiskněte tlačítko Přidat.

Můžete se také zeptat, co znamená slovo word?

Word je asi nejrozšířenějším textovým editorem. Spadá do skupiny programů Microsoft Office pro operační systém Windows. Word umožňuje tvorbu a nejrůznější úpravy psaného textu, do kterého lze vkládat různé objekty jako třeba obrázky, grafy nebo makra. Vytvořené soubory mají koncovku .
Můžete se také zeptat, jak převést naskenované pdf do wordu?
Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

A další otázka, jak skenovat text z obrázku?

V praxi to funguje tak, že otevřete aplikaci Fotoaparát, namíříte objektiv na nějaký text, a poté v pravém dolním rohu obrazovky klepnete na ikonu funkce, čímž se zobrazí rozhraní, ve kterém už je možné s textem pracovat. Stejně to ale funguje i zpětně u vyfocené fotografie v rámci aplikace Fotky.
Následně, jak vložit naskenovaný soubor do wordu?
Spusťte Microsoft Word. Na kartě Soubor klikněte na Nový. Poklikejte na Prázdný dokument. Stisknutím kombinace kláves CTRL+V vložte obsah naskenovaného dokumentu do nového souboru.

Jak upravit text v PDF?

Úpravy textu – změnit, nahradit nebo vymazat text
  1. Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů.
  2. Vyberte text, který chcete upravit.
  3. Upravte text jedním z následujících úkonů:
  4. Klikněte mimo výběr, abyste ho odznačili, a začněte znovu.
Jak změnit text v obrázku?
Odpověď není jednoznačná – velmi záleží na tom, v jaké části obrázku se nápis přesně nachází. Nejjednodušší jsou úpravy tam, kde je text umístěn na jednolité stejnobarevné ploše – zde stačí překrýt původní text stejným pozadím, jaké je použito v ostatních částech obrazu a následně ho přepsat novým obsahem.

Když to vezmeme v úvahu, jak převést text z jpg do wordu?

JPG na DOC: Jak převést soubor JPG na DOC online
  1. Chcete-li převést JPG na DOC, soubor přetáhněte nebo přetáhněte nebo klikněte na naši oblast nahrávání
  2. Váš soubor bude zařazen do fronty.
  3. Náš nástroj automaticky převede váš soubor JPG na DOC.
  4. Poté klepnutím na odkaz ke stažení souboru soubor DOC uložíte do počítače.

By Georgeta Mrakovic

Similar articles

Jak vytáhnout text z obrázku? :: Jak přeložit text v pdf?
Užitečné odkazy