Domovská stránka > J > Jak Správně Přeinstalovat Windows 10?

Jak správně přeinstalovat Windows 10?

Přejděte do nabídky Start – Nastavení – Aktualizace a zabezpečení – Obnovení. V dialogu Obnovení klepněte na tlačítko Spustit. Zobrazí se vám nový dialog Zvolte možnost, kde máte na výběr mezi dvěma volbami. Pokud chcete provést kompletní reset Windows, včetně smazání dat, vyberte možnost Odebrat všechno.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak kompletně přeinstalovat Windows?

Počítač spustí přeinstalaci Windows.
...
  1. Napište a vyhledejte [Obnovit počítač do továrního nastavení] v panelu hledání Windows① a pak klikněte na [Otevřít]②.
  2. Klikněte na [Obnovit počítač]③ v poli Obnovit tento počítač.
  3. Vyberte možnost [Odebrat vše]④.
  4. Vyberte [Místní reinstalace]⑤.
  5. Klikněte na [Změnit nastavení]⑥.
Jak přeinstalovat Windows 10 pro na home?
Změnit to nepůjde. Musíš si stáhnout instalační soubory Windows 10 Home pokud chceš instalovat edici Home.

Jak přeinstalovat Windows 10 z flash disku?

Bootovatelný USB flash disk můžete realizovat pomocí aplikace Windows Media Creation Tool, která je dostupná přímo na internetových stránkách Microsoftu. V několika málo krocích jím lze vytvořit ISO soubor, DVD disk nebo USB flash disk, ze kterého je možné systém nainstalovat.
Co je reinstalace?
Pod pojmem reinstalace rozumíme dva různé úkony. Buď může jít o opravení stávajícího systému, či zavedení zcela nové instalace. V obou případech pro tyto účely slouží instalační CD či DVD Windows.

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Jak nainstalovat Windows 10 bez ztráty dat?

Operační systém Windows 10

Napište a vyhledejte [Obnovit počítač do továrního nastavení]① v panelu hledání Windows a pak klikněte na [Otevřít]②. Klikněte na [Spustit]③. Vyberte [Ponechat mé soubory]④. Vyberte [Místní reinstalace]⑤.
Jak přeinstalovat Windows bez CD?
Microsoft nabízí nástroj Media Creation Tool, který stáhne instalační soubory a vytvoří z USB disku instalační disk. Požadavkem na USB disk je alespoň 4GB kapacita. O všechna dřívější data na tomto USB disku přijdete.

Jak přeinstalovat Windows 10 32 bit na 64 bit?

Změnu bitové verze nelze udělat upgradem. Je nutná nová čistá instalace. Pokud už máš Windows 10 32-bit aktivované, můžeš udělat novou čistou instalacie stejné edice Windows 10 64-bit. Instalační DVD (nebo USB) si můžeš vytvořit sám zadarmo.
Jak přeinstalovat Windows 10 pro?
Vložte do DVD mechaniky instalační disk Windows 10 nebo připojte flash disk a restartujte počítač. Windows 10 by se měla z vloženého DVD nebo flash disku sama spustit. Věnujte startujícímu počítači pozornost, možná že načtení systému z disku budete muset potvrdit stiskem klávesy, zpravidla libovolné.

Jak nainstalovat Windows 10 na UEFI?

Nastavení UEFI
  1. Před instalací nejprve vypněte počítač a odpojte všechny interní i externí pevné disky, USB flash disky atd.
  2. Zapněte počítač a spusťte UEFI rozhraní.
  3. V UEFI rozhraní přejděte do boot menu a nastavte následující
  4. Stisknutím klávesy F10 uložte změny a restartujte počítač

By Bergen Middendorf

Similar articles

Jak spustit instalaci Windows 10 z CD? :: Jak přeinstalovat Android na tabletu?
Užitečné odkazy