Domovská stránka > J > Jak Rozbalit Exe Soubor?

Jak rozbalit exe soubor?

Universal Extractor 1.6.1

Universal Extractor je software, který dokáže v podstatě rozbalit všechny soubory. Dokáže extrahovat data z mnoha typů archívů, zakódovaných souborů, obrazů disků a různých instalátorů. Můžete také program integrovat do kontextového menu ve Windows.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Navíc, co je pripona exe?

EXE (anglicky executable – spustitelný) je v informatice formát spustitelného souboru a zároveň přípona souboru, ve kterém je spustitelný počítačový program uložen.
A další otázka, co je to extrahovat soubory?
extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem.

Jak se Odzipuje soubor?

Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.
Co je to ZIP soubor?
ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Pokud jde o toto, jak se zipuje soubor?

Označíme soubory, které chceme vložit do ZIP archivu a pravým tlačítkem otevřeme nabídku možností, kde vybereme „Odeslat \ Komprimovat složka (metoda ZIP)". Vybrané soubory jsou vloženy do nového souboru s připonou ZIP. Upravíme název nově vytvořeného souboru a uložíme.
Jak Rozzipovat soubor s heslem?
Pokud chcete rozzipovat soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. K otevření souboru vložte heslo, které Vám bylo zasláno v SMS. Následně přetáhněte nebo zkopírujte položku ze zazipované složky do nového umístění.

Jak otevřít zaheslovaný soubor?

Chcete otevřit, zkopírovat či vytisknout zaheslovaný PDF soubor? Přinášíme Vám jednoduchý návod. K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit.
Jak nainstalovat ZIP soubor?
Rozbalení souborů
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Pokud jde o toto, jak vytvořit archivní soubor?

Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:
  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

By Dremann

Similar articles

Proč Zazipovat soubory? :: Co je bezvýznamový identifikátor?
Užitečné odkazy