Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Zip Soubor?

Jak rozdělit ZIP soubor?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Můžete se také zeptat, jak zazipovat pdf s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat"), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu... Formát archivu nastavte na zip.
Navíc, jak udělat ze souborů rar?
Zabalení souborů s programem Winrar

Pro vytvoření RAR archivu stačí označit soubory, jež chcete sbalit (stejně jako v Průzkumníku Windows) a pak kliknout na tlačítko Přidat. Objeví se okno s možností nastavení dalších parametrů jako je např.

Jak stáhnout WinRAR zdarma?

Jak stáhnout WinRAR pro Windows
  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.
Kde stáhnout WinRAR?
Souhrnné informace o WinRAR
  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak otevřít VLC RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.
Co je to extrahovat soubory?
extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem.

Někdo se také může ptát, jak zaheslovat soubor zip windows 10?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.
Jak otevřít stažené soubory?
Pokud chcete otevírat a upravovat soubory, stáhněte si aplikace Disk, Dokumenty, Tabulky a Prezentace Google.
...
  1. Otevřete soubor.
  2. Zobrazí se stránka Požádat o přístup.
  3. Klepněte na Odeslat .
  4. Vlastníkovi souboru přijde e-mail s vaší žádostí. Pokud ji schválí, dostanete oznámení e-mailem.

Jak přehrávat soubory RAR?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku.

By Leifer Vaseem

Similar articles

Jak vysunout disk z PC? :: Jak se otevírá soubor?
Užitečné odkazy