Domovská stránka > C > Co Znamená V Excelu Hodnota?

Co znamená v Excelu hodnota?

Výrazem #HODNOTA! se vám Excel snaží říct, „Ve způsobu, jakým jste vzorec napsali, je nějaká chyba. Nebo je něco špatně s buňkami, na které odkazujete. “ Tato chyba je velmi obecná a může být obtížné najít její přesnou příčinu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A jak na funkci svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.
Následně, jak převést text na číslo v excelu?
Vyberte buňky s čísly uloženými jako text. Na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. Klikněte na Násobit a pak klikněte na OK. Excel vynásobí každou buňku číslem 1 a přitom převede text na čísla.

Následně, jak zmenit vzorec?

Další metodou je mentální trénink, který úspěšně používají například sportovci v rámci dušení přípravy na výkon a konfrontaci se soupeři. Tato metoda spočívá v soustředění celé mysli na jeden jediný bod a objevení nové skutečnosti. Výsledkem je změna vnímání sebe sama a reakcí na okolí.
Jak rozdělit list v Excelu?
Rozdělení listu na podokna
  1. Vyberte pod řádkem, ve kterém chcete rozdělení, nebo sloupec napravo od místa, kde chcete rozdělení rozdělit.
  2. Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Okno na Rozdělit. Pokud chcete podokna rozdělení odebrat, klikněte znovu na Rozdělit.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Lidé se také ptají, jak pracovat s tabulkou v excelu?

Klikněte na OK.
  1. Vložení tabulky do tabulky Další informace najdete v Excel tabulkách.
  2. Vyberte buňku v datech.
  3. Vyberte Domů> Formátovat jako tabulku.
  4. Zvolte styl tabulky.
  5. V dialogovém okně Vytvořit tabulku nastavte oblast buněk.
  6. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  7. Klikněte na OK.
Jak napsat rovnice v Excelu?
Vyberte Vložit > rovnici nebo stiskněte Alt +=. Vyberte rovnici, kterou potřebujete. Další možnosti Strukturování a Převést najdete na pásu karet.

Co dokaze Excel?

Tabulkový editor umí vytvářet nejrůznější tabulky, provádět matematické výpočty, statisticky a graficky zpracovávat data, pracovat s databázemi, sestavovat a vyhodnocovat rozsáhlé projekty nebo vytvářet jednoduché prezentace.
A jak napsat funkcí if?
Syntaxe Excel funkce KDYŽ (IF)

Vzorec vypadá takto: =KDYŽ(podmínka; hodnota když je podmínka splněna; hodnota když není splněna) (česká verze Excelu) nebo... Funkce má 3 argumenty: Podmínka – Tady vyplníme podmínku většinou s použitím matematických operátorů (<>=), např.

Jak vložit funkcí když do funkce Když?

Pokud jste klikli na KDYŽ, zobrazí se v dialogovém okně Argumenty funkce argumenty funkce KDYŽ. Pokud chcete vnořit jinou funkci, můžete ji zadat do pole argumentu. Můžete třeba zadat SUMA(G2:G5)do Value_if_true funkce KDYŽ. Zadejte všechny další argumenty, které jsou potřeba k dokončení vzorce.

By Chretien

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak zrychlit vypnutí Windows 10? :: Proč Excel nepočítá vzorce?
Užitečné odkazy