Domovská stránka > J > Jak Vypadá Modrá Smrt?

Jak vypadá Modrá smrt?

Modrá obrazovka smrti (BSoD - Blue screen of death)

Zobrazuje se v situaci, kdy je zjištěna závažná chyba, která může být zapříčiněna virem, softwarovou či hardwarovou chybou. Chybové hlášení je zobrazeno přes celou obrazovku bílým písmem na modrém podkladu, a proto je tedy odvozen název jako tzv. "Modrá smrt".

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Co zpusobuje blue screen?

Nejčastější příčinou BSoD jsou zde nekompatibilní verze DLL knihoven, což je někdy označováno jako „DLL peklo" (DLL hell). V případě, že je v systému nainstalována jiná verze dané DLL knihovny, než kterou program očekává, může to způsobit nestabilní chování.
Co znamená modrá obrazovka?
K chybě s modrou obrazovkou (označované také jako chyba Stop) může dojít, pokud nějaký problém způsobí, že se vaše zařízení neočekávaně vypne nebo restartuje. Může se vám zobrazit modrá obrazovka se zprávou, že u zařízení došlo k problému a je potřeba ho restartovat.

A další otázka, jak zjistit chyby v počítači?

Zvolte "Ovládací panely | Nástroje pro správu" a spusťte nástroj "Diagnostika paměti Windows". Otevře se nové okno, v něm zvolte "Vyhledat problémy při příštím spuštění počítače". Poté ukončete všechny programy a restartujte počítač.
Následně, jak najít chyby ve windows 10?
START --> Počítač --> Spravovat --> Systémové nástroje --> Prohlížeč událostí
  1. levý sloupec umožnuje listovat jednotlivými událostmi.
  2. prostřední zobrazuje samotné důležité místní události.
  3. pravý umožnuje akce.

Související článek

Jak vypadá SSD disk?

M.2 má na jedné straně čipy, na druhé štítek a na jednom konci zlaté kontakty. Některé disky M.2 se instalují stejným způsobem.

Následně, jak zjistit informace o pocitaci?

Jak zjistit informace o systému

Klikněte na lupu vedle tlačítka Start a napište CMD. To je zkratka pro aplikaci Příkazový řádek, kterou spusťte. Do „černého okna" napište SYSTEMINFO a stiskněte Enter.
Jak zjistím co mám v PC za procesor?
Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.

Jak najít ovladače v PC?

Řešení
  1. Otevřete Správce zařízení z nabídky Start nebo vyhledejte v nabídce Start.
  2. Rozbalte příslušný driver součásti, který chcete zkontrolovat, klepněte pravým tlačítkem na driver a vyberte Vlastnosti .
  3. Přejděte na kartu Driver a zobrazí se Driver . Například:
Jak najít chybějící ovladače?
Se "Snappy Driver Installerem" můžete ve vašem systému snadno najít chybějící nebo zastaralé ovladače a aktualizovat vše najednou. Alternativně byste měli vždy provést kontrolu systému pomocí Sledování prostředků a výkonu.

Můžete se také zeptat, proč padá windows 10?

Příčin, proč operační systém nejde nastartovat nebo se chová nestandardně, může být mnoho. Konflikt mezi nainstalovanými programy, přesunuté soubory na disku, zaseknutý ovladač, poškozený registr Windows (např.

By Beale Chesnutt

Similar articles

Jak zjistit motherboard? :: Proč nejde naformátovat SD karta?
Užitečné odkazy