Domovská stránka > J > Jak Obnovit Karty Edge?

Jak obnovit karty EDGE?

Chcete-li znovu otevřít naposledy zavřenou kartu v Microsoft Edge, klikněte pravým tlačítkem na kartu a vyberte „Znovu otevřít zavřenou kartu“ nebo stiskněte na klávesnici Ctrl + Shift + T.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A další otázka, jak vypnout chytré karty google?

Vlevo nahoře klepněte na nabídku Nabídka a poté Nastavení a poté Váš seznam karet. 3. Klepněte na přepínač vedle možnosti Seznam karet.
Jak nastavit Google Chrome?
Nastavení Chromu jako výchozího webového prohlížeče
  1. V závislosti na zařízení Android vyhledejte nastavení Googlu v jednom z následujících umístění: V zařízení spusťte aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Aplikace.
  3. Otevřete výchozí aplikace: Vpravo nahoře klepněte na Nastavení
  4. Klepněte na Chrome .

A jak restartovat google chrome android?

Otevřete Menu (ikonka tří čárek vpravo nahoře); zvolte Nastavení a pak zcela dole Zobrazit rozšířená nastavení; opět zcela dole najdete Reset nastavení, který spustíte stejnojmenným tlačítkem.
Jak obnovit předchozí relaci?
Obnova předchozí relace z nabídky Firefoxu
  1. Klikněte na tlačítko nabídky .
  2. Klikněte na Historie a poté na Obnovit předchozí relaci.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obnovit otevřená okna?

Pro obnovení vaší předchozí relace vyberte okna nebo panely, které si přejete obnovit a klikněte na tlačítko Obnovit relaci. Jestliže při obnově oken a panelů dojde opět k pádu, můžete Firefox spustit bez obnovování těchto položek kliknutím na tlačítko Začít novou relaci.
Následně, jak obnovit firefox?
Obnova výchozího nastavení Firefoxu

, zvolte Nápověda a poté Další technické informace. Klikněte na tlačítko Obnovit Firefox a následně v potvrzovacím dialogu na tlačítko Obnovit Firefox. Firefox se ukončí a obnoví do výchozího nastavení.

Jak obnovit všechny záložky?

Způsob 1. Obnovte záložky ze zálohy
  1. Otevřete Průzkumník souborů Windows a přejděte na cestu: C: Users NAME AppData Local Google Chrome User Data Default.
  2. Pak můžete vidět dva záložkové soubory, které jsou Záložka do knihy a za .
  3. Poté zavřete všechna otevřená okna prohlížeče Chrome.
Jak automaticky aktualizovat stránku?
Google Chrome
  1. jděte na adresu rozšíření Page Refresh, klikněte na tlačítko Instalovat a povolte mu přístup.
  2. po nainstalování se v adresním řádku objeví kolečko ze šipek (pokud ho nevidíte zkuste otevřít nový panel nebo prohlížeč zavřít a otevřít)

A další otázka, proč mi nejde aktualizovat google chrome?

Problém vyřešíte následovně: Odinstalujte Chrome. Ujistěte se, zda váš počítač splňuje systémové požadavky. Stáhněte si Chrome znovu a zkuste ho nainstalovat.

By Garry Witosky

Similar articles

Jak opravit Bluetooth na mobilu? :: Jak obnovit otevřené záložky Chrome?
Užitečné odkazy