Domovská stránka > J > Jak Zapnout Počasí Na Hlavním Panelu Windows 10?

Jak zapnout počasí na hlavním panelu Windows 10?

Informace o počasí na hlavním panelu jsou součástí nové funkce „Zprávy a zájmy“. Po najetí myší na informace o počasí na hlavním panelu se zobrazí rozbalovací nabídka, která zobrazuje počasí, zprávy, aktualizace provozu a další.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak připnout složku na hlavní panel Windows 10?

Pokud má složka zástupce na ploše, bude velmi snadné ji připnout na hlavní panel. Můžete kliknout pravým tlačítkem na zástupce a vybrat Připnout na hlavní panel. Zástupce můžete také přímo přetáhnout na hlavní panel. Ve výchozím nastavení je ikona zástupce složky stejná jako v Průzkumníku souborů.
Jak dostat ikony na plochu?
Přidání na plochy
  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Jak udělat zástupce na plochu?

Mimo špičkové správy souborů na Androidu má užitečnou funkci, která vám umožní na plochu poslat zástupce prakticky cokoliv. Jakmile si přes Total Commander najdete umístění požadovaného souboru, stačí už na něm jen dlouze podržet prst a z kontextové nabídky zvolit položku Vytvořit odkaz na pracovní ploše.
Můžete se také zeptat, jak se zbavit microsoft start?
Pokud v Nastavení nevidíte možnost Po spuštění, klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start, vyberte Správce úloh a pak vyberte kartu Po spuštění. Vyberte aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte Povolit, abyste ji spouštěli při spuštění, nebo Zakázat, aby se nespouštěl.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak skrýt Microsoft start?

Vyberte (Start) > Nastavení > přizpůsobení> Start. Pokud chcete nabídka Start, proveďte jednu nebo více z těchto akcí: Pokud chcete zobrazit nebo skrýt nedávno přidané aplikace, zapněte nebo vypněte přepínač Zobrazit nedávno přidané aplikace.
Jak vypnout program po spuštění?
2. Přes nastavení Windows
  1. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start/Windows.
  2. Zvolte "Aplikace" a pak vlevo dole "Po spuštění"
  3. Posouvacím spínačem můžete povolit nebo zakázat aby se aplikace zapínala při spouštění windows.

Jak odstranit ikonu z lišty?

Jak odstranit ikony z horní lišty

Odstranění ikon je taktéž velice jednoduché. Podržíme klávesu Command a kurzorem chytíme ikonu, kterou chceme odstranit. Ikonu přetáhneme dolů z lišty, klidně až ke spodnímu okraji obrazovky, dokud se u kurzoru neobjeví ikona odstarnění.
Jak zmensit hlavní panel Windows 11?
Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít.

A jak skrýt panel nástrojů?

Automatické skrývání hlavního panelu

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).

By Eddana Domiano

Similar articles

Jak zfalšovat polohu iPhone? :: Jak vypnout zhasínání obrazovky Honor?
Užitečné odkazy