Domovská stránka > J > Jak Odstranit Poslední Aktualizací Android?

Jak odstranit poslední aktualizací Android?

Existuje další možnost. Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký je nejvyšší Android?

Od největší změny designu oblíbeného operačního systému uplynulo šest let.

Navíc, jak vyčistit systém?

Paměť lze promazat v Androidu v části »Stav paměti RAM«. Zde mnoho výrobců poskytuje řešení doslova na jedno kliknutí. Například ve »Správci paměti RAM« je vidět, kolik běží aktivních aplikací a jaký se stav paměti. Pomocí vestavěného čističe mezipaměti pak můžete vymazat všechny neaktivní procesy.
Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit disk d?
Vyčištění disku C (D) na pc / notebooku

Ve Windows v Průzkumníkovi souborů klikněte pravým tlačítkem myši na disk C (D) a dále Vlastnosti. Zde na tlačítko Vyčištění disku.

Někdo se také může ptát, jak vymazat celý ssd disk?

Pro mazání SSD disků doporučujeme použít »Parted Magic«. Funkce Disk Eraser, obsažená v Parted Magic, nabízí možnost bezpečného smazání dat Secure Erase 1 . Objeví-li se hlášení o zatuhnutí systému 2, restartujte počítač stisknutím tlačítka »Sleep«. Poté zadejte heslo 3, a bezpečné mazání bude pokračovat.
Jak kompletně restartovat PC?
Obnovení počítače do továrního nastavení
  1. Potáhněte prstem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Nastavenía potom klepněte na Změnit nastavení počítače.
  2. Klepněte nebo klikněte na Aktualizace a obnovení a potom na Obnovení.
  3. V části Všechno smazat a přeinstalovat Windows klepněte nebo klikněte na Spustit.

Související článek

Proč iPhone a ne Android?

Pokud chcete, není problém instalovat aplikace mimo oficiální obchod Google Play, protože Apple chce zajistit maximální bezpečnost svých uživatelů.

Navíc, jak uvést notebook do továrního nastavení?

Pokud jste tedy připraveni celou operaci spustit, klepněte na tlačítko Start a v nabídce Start klepněte na položku Nastavení. V okně Nastavení pak klepněte na položku Aktualizace a zabezpečení a následně vyberte položku Obnovení. V horní části sekce Obnovení pak uvidíte možnost Obnovit počítač do továrního nastavení.
Následně, jak obnovit původní nastavení počítače?
2) V nastavení odrolujte až dolů, kde vyberte položku Aktualizace a zabezpečení. 3) V sekci Aktualizace a zabezpečení zvolte v levém menu položku Obnovení. 4) V sekci Obnovení v části Obnovit počítač do továrního nastavení klikněte na tlačítko Spustit.

A další otázka, jak odstranit místní účet?

Odstranění místního uživatelského účtu
  1. Spusťte nástroj Správa počítače.
  2. Klikněte ve stromu konzoly na možnost Uživatelé. Kde? Správa počítače\Systémové nástroje\Místní uživatelé a skupiny\Uživatelé
  3. Pravým tlačítkem klikněte na uživatelský účet, který chcete odstranit, a vyberte možnost Odstranit.
Jak smazat uživatelský profil?
Mazání a Windows Profil, členové rodiny

Přihlaste se ke svému účtu na adrese https://account.microsoft.com/family/. klikněte Další možnosti pod jménem osoby, kterou chcete odebrat ze své rodiny Microsoft. vybrat Odebrat z rodinné skupiny. klikněte Odstranit ve vyskakovacím okně potvrďte odebrání.

Kde jsou dočasné soubory?

Stiskněte klávesovou zkratku [Windows] + [R] a do dialogového okna napište příkaz »%appdata%«. Otevře se průzkumník Windows a zobrazí obsah složky »Roaming«.

By Benni Pierne

Similar articles

Jak odstranit složku? :: Jak smazat dočasné soubory Windows 10?
Užitečné odkazy