Domovská stránka > J > Jak Odstranit Microsoft Start?

Jak odstranit Microsoft start?

Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

Následně, jak zrušit microsoft news na hlavním panelu?

Pravým tlačítkem myši klikněte na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a vyberte News and interests >Turn off(Vypnout). Když vypnete zprávy a zájmy, počasí se už na hlavním panelu nezobrazí.
Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit hlavní panel?
Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).

A jak se dostat na hlavní panel?

Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel.
Lidé se také ptají, jak odstranit z nabídky start?
Zde je postup. Krok 1: Otevřete nabídku Start. Krok 2: Proveďte klepněte pravým tlačítkem myši v souboru, který chcete odebrat z nabídky Start, a poté klikněte na Odstranit ze seznamu volba. Tím se soubor okamžitě odstraní z nabídky Start.

Související článek

Jak odstranit z nabídky Start?

Postup je zde. Je třeba otevřít nabídku Start. Pokud chcete soubor z nabídky Start odstranit, klepněte na možnost Odebrat ze seznamu. Soubor bude z nabídky Start odstraněn.

Lidé se také ptají, jak odstranit pracovní účet microsoft z pc?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané jinými aplikacemi vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat.
Jak vypnout Microsoft News na liště?
Klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10. Klikněte na Novinky a zájmy. Zde uvidíte tři možnosti - Zobrazit ikonu a text, Zobrazit pouze ikonu, a Vypnout.

A další otázka, jak se zbavit microsoft news?

Chcete-li tyto možnosti zvolit znovu, klikněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu a klikněte na Zprávy a zájmy. Nakonec vyberte možnosti, které upřednostňujete. Společnost Microsoft dále organizacím umožní kontrolu a přizpůsobení funkce Zprávy a zájmy.
Jak odstranit informační kanál z hlavního panelů?
V nabídce Nástroje klikněte na Nastavení účtu. Klikněte na kartu Informační kanály RSS. V části Název informačníhokanálu klikněte na informační kanál, který chcete zrušit, a potom klikněte na Odebrat.

Jak si zmenšit hlavní panel?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na hlavní panel a volbu Nastavení hlavního panelu. Následně na další obrazovce aktivujte volbu Použít malá tlačítka.

By Belicia Stuckmeyer

Similar articles

Jak odstranit spodní lištu na PC? :: Jak vložit tvrdou mezeru ve Wordu?
Užitečné odkazy