Domovská stránka > J > Jak Zrušit Formátování Buněk?

Jak zrušit formátování buněk?

V Excelu se podobná funkci skrývá pod názvem Vymazat formáty. Nachází se opět na kartě Domů, tentokrát ale ve skupině příkazů Úpravy pod nabídkou Vymazat. Použití funkce je obdobné jako Vymazat veškeré formátování. Označíme buňky, které chceme vrátit do výchozího formátu, a klikneme na Vymazat formáty.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Následně, jak nahradit slova?

Vyhledání a nahrazení textu
  1. Přejděte na Domů >Nahradit nebo stiskněte Ctrl+H.
  2. Do pole Najít zadejte slovo nebo frázi, které chcete vyhledat.
  3. Do pole Nahradit zadejte nový text.
  4. Podle potřeby opakovaně klikejte na Najít další, dokud nepřejdete ke slovu, které chcete aktualizovat.
  5. Zvolte Nahradit.
Jak na funkce v Excelu?
Po výběru funkce v dialogovém okně Vložit funkci Excel se spustí Průvodce funkcemi, ve kterém se zobrazí název funkce, všechny její argumenty, popis funkce a každého argumentu, aktuální výsledek funkce a aktuální výsledek celého vzorce.

Jak funguje funkce Když?

Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")
Jak odstranit buňky v Excelu?
Uděláte to tak, že vyberete řádek nebo sloupec a pak stisknete klávesu Delete.
  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na buňku, řádek nebo sloupec tabulky, který chcete odstranit.
  2. V nabídce klikněte na Odstranit buňky.
  3. Pokud chcete odstranit jednu buňku, zvolte Posunout buňky doleva nebo Posunout buňky nahoru.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Navíc, jak na funkci svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.
Navíc, jak zmenšit mezeru mezi řádky ve wordu?
Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte požadovanou velikost řádkování nebo vyberteMožnosti řádkování a potom v části Mezery vyberte požadované možnosti.

Někdo se také může ptát, jak najít dvojité mezery?

Celý wordový dokument nebo jeho část můžete nasycené mezerou. Pokud chcete celý dokument zdůolit, přejděte na Návrh > mezerymezi odstavci a zvolte Dvojité. Tip: Pokud chcete zdůolit jenom část dokumentu, vyberte odstavce, které chcete změnit, přejděte na Domů >Řádkovánía Mezery mezi odstavci a zvolte 2,0.
Lidé se také ptají, jak nastavit pevne mezery ve wordu?
Nejjednodušším způsobem pro zápis pevné mezery je kombinace více kláves (tzv. klávesová zkratka). Stiskněte levý nebo pravý Ctrl, k němu klávesu Shift a nakonec mezerník.

Následně, co to je proložené písmo?

Proložené písmo – zvýraznění textu vložením mezer mezi písmena uvnitř slova. Proložená sazba – rozšíření mezery mezi řádky v tištěném textu. Proklad řádků – svislý odstup mezi dvěma řádky. Proklad vinutí – vrstva izolantu mezi jednotlivými vinutími nebo vrstvami vinutí transformátoru (tlumivky, solenoidu)

By Rouvin Sinotte

Similar articles

Jak odstranit mezery mezi řádky ve Wordu? :: Jak odstranit mezery v textu?
Užitečné odkazy