Domovská stránka > J > Jak Smazat Zálohu Windows 10?

Jak smazat zálohu Windows 10?

① Pokud kliknete na Zobrazit zálohy tlačítko v Zálohování datových souborů V následující části budete vyzváni k výběru doby zálohování k odstranění záložních souborů systému Windows. Vymazat tlačítko k ručnímu odebrání záložních souborů pro více místa na disku.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak vytvorit zalohu Windows?

Historii souborů můžete použít k zálohování na externí jednotku nebo do umístění v síti. Vyberte Start> Nastavení > Update & Security> Backup> Add a drive (Přidat jednotku) a pak zvolte externí jednotku nebo síťové umístění záloh.
Navíc, jak odstranit windows old ve windows 10?
Do vyhledávacího pole na hlavním panelu napište nastavení a pak ho zvolte ze seznamu výsledků. Vyberte Systém > Úložiště > Tento počítač a potom v seznamu přejděte dolů a zvolte Dočasné soubory. V části Odebrat dočasné soubory zaškrtněte políčko Předchozí verze Windows a potom vyberte Odebrat soubory.

Navíc, jak odstranit bitovou kopii systému?

Bitová kopie bývá uložena do jednoho souboru. Stačí tento soubor smazat jako každý jiný soubor, případně ho i odstranit z Koše. Bitová kopie je uložena s pár dalšími soubory v adresáři \WindowsImageBackup\jmeno_pocitacePokud není treba, tak smazat komplet celou slozku WIndowsImageBackup.
Jak obnovit zálohu Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > Systém a údržba > Zálohování a obnovení. Zvolte Vybrat jinou zálohu pro obnovení souborů a postupujte podle pokynů průvodce. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A jak obnovit windows z bitové kopie?

Obnovení počítače z bitové kopie systému v systému Windows 7
  1. Klikněte na tlačítko Start a potom na možnost Ovládací panely.
  2. V kategorii Systém a zabezpečení klikněte na možnost Zálohovat počítač.
  3. Klikněte na možnost Obnovit nastavení systému nebo tento počítač.
Jak vytvořit kopii Windows 10?
Otevřete Ovládací panel (klikněte na Start a zadejte ovládací) a následně klikněte na položku Zálohování a obnovení. Vlevo klikněte na Vytvořit bitovou kopii systému. Spustí se průvodce a vy si vyberte, kam chcete kopii uložit.

Někdo se také může ptát, jak otevřít soubor bitové kopie disku?

Připojení bitové kopie

Ve Správě disků otevřete nabídku Akce a klepněte na položku Připojit virtuální pevný disk. Zobrazí se dialog, ve kterém prostřednictvím tlačítka Procházet vyberte obraz zálohovaného disku. Ujistěte se, že není zatržena položka Jen pro čtení.
Jak odstranit složku Windows 10?
Jak smazat složku na ploše Windows10

Toto je nejrychlejší varianta, jak si plochu Windows uklidit. Na ikonu stačí kliknout levým tlačítkem myši, a toto tlačítko stále držet a ikonu „přetáhnout" až na koš, dokud se nezobrazí Přesunut do: Koš.

A jak odstranit druhý windows?

Otevře se okno „Konfigurace systému", ve kterém musíte otevřít záložku „Stáhnout". Zde je seznam nainstalovaných operačních systémů v počítači. Vyberte operační systém, který chcete ze spouštění odstranit, a poté klikněte na tlačítko „Odstranit".

By Toole Monsanto

Similar articles

Jak odinstalovat Windows 11? :: Jak zjistit virus v telefonu?
Užitečné odkazy