Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Program Ve Windows 7?

Jak odinstalovat program ve Windows 7?

Klikněte na tlačítko Start a poté na možnost Ovládací panely. V části Programy klikněte na položku Odinstalovat program. Otevře se okno Odinstalovat nebo změnit program.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak nenávratně smazat data z počítače?

Smazat bezpečně vybrané soubory nebo adresáře pomocí aplikace Eraser je naprosto snadné. Stačí soubory či adresáře určené k likvidaci označit v Průzkumníkovi Windows nebo v libovolném souborovém manažeru (Total Commander, Servant Salamander a další), kliknout na ně pravým tlačítkem myši a zvolit nabídku Erase.
A další otázka, jak obnovit počítač do továrního nastavení windows 7?
Stiskněte Start – Ovládací panely – Systém a zabezpečení. A v sekci Systém a zabezpečení vyberte záložku Zálohování a obnovení. Na této obrazovce klikněte úplně dole na Obnovit nastavení systému nebo tento počítač. Obnovte počítač kliknutím na tlačítko Spustit nástroj Obnovení systému.

Někdo se také může ptát, jak trvalé smazat data?

Pokud tedy chcete bezpečně vymazat všechna data na disku SSD, pak je třeba použít příkaz příhodně nazvaný ATA Secure Erase či NVMe Secure Erase, který je integrován jak ve firmwaru soudobých disků SSD SATA a NVMe, tak u starších disků PATA/IDE.
Lidé se také ptají, jak si promazat počítač?
5 způsobů, jak zrychlit počítač
  1. Promazání programů Projděte si v počítači všechny programy.
  2. Zakoupení SSD. Jak už je z nadpisu patrné, tato metoda se neobejde bez investování peněz.
  3. Oprava registrů a smazání zbytečných souborů S oběma úkoly pomůže program s názvem Ccleaner.
  4. Uvolnění místa na disku.
  5. Nastavení „po spuštění"

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak odstranit nainstalovaný program?

Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.
Někdo se také může ptát, jak smazat systém z disku?
V průzkumníku klikni pravým na tento počítač v levém panelu, dej spravovat, pak v novém okně v levém panelu správce diskům klikni pravým na oddíl s písmenem D:\, pak změnit písmeno jednotky a cesty, pak dej odebrat a potvr´d všechny dotazy a hlášky. Pak disk D:\ zmizí. Také mockrát děkuji.

A další otázka, jak zničit data na disku?

Při ničení menšího počtu médií je možné využít pákový destroyer, který disk probodne a zdeformuje tak, že již není data možné obnovit. Pokud dochází ke zničení tisíců kusů médií, používá se skartovačka (shredder). Na místě likvidace musí být k dispozici potřebné prostory s třífázovou el. přípojkou 400V.
Následně, jak bezpečně zlikvidovat notebook?
Elektrospotřebič dokonce můžete odložit i u jiného prodejce elektroniky, ne jen u toho, kde kupujete nový produkt (podobně je tomu například u třídění pneumatik). Další možností, jak ekologicky vytřídit elektrospotřebič, je odvézt ho do sběrného dvora.

Lidé se také ptají, jak znehodnotit notebook?

Zažeňte chmury a nalijte do notebooku tolik vody, kolik se do něj jen vejde. Zadívejte se jiným směrem a omylem shoďte na klávesnici hrnek s kávou, ještě lépe celou konvici. Zaručený způsob, jak udělat z notebooku pouhý kus nábytku! Jestli chcete udělat servisním technikům radost, použijte raději sladkou limonádu.

By Zacks

Similar articles

Jak odstranit duplicity? :: Jak aktualizovat Kontakty iPhone?
Užitečné odkazy