Domovská stránka > J > Jak Vypnout Tichý Režim?

Jak vypnout tichý režim?

Změna nastavení vyrušení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace. Nerušit.
  3. V sekci „Co smí vyrušovat režim Nerušit“ vyberte, co chcete blokovat nebo povolit. Lidé: Můžete blokovat nebo povolit hovory, zprávy nebo konverzace.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak vypnout vyzvaneni na iPhone?

Na iPhonu 7 a novějším přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Zvuk. Vyberte, co chcete upravit, například Vyzvánění nebo Nová pošta. Klepněte na požadovaný zvuk upozornění.
Jak zesilit Sluchatko iPhone?
Zkontrolujte zvuk v zařízení

Přejděte do Nastavení > Zvuky (nebo Nastavení > Zvuky a haptika) a několikrát přetáhněte jezdec Zvonění a výstrahy doleva a doprava. Pokud neslyšíte žádný zvuk nebo pokud je tlačítko reproduktoru u jezdce Zvonění a výstrahy šedivé, možná bude třeba reproduktor opravit.

Jak vypnout soustredeni?

Musíte si ji manuálně vložit skrze nastavení panelu rychlého spuštění. Po aktivaci se vám v notifikační liště objeví, že byl spuštěn režim soustředění. Zde jej můžete také vypnout.
Jak vypnout omezeni hlasitosti na iPhonu?
Přejděte do Nastavení > Čas u obrazovky > Omezení obsahu a soukromí > Tlumit hlasité zvuky a pak vyberte volbu Zakázat.

Související článek

Jak vypnout myš?

K deaktivaci lze použít nastavení počítače. Klepněte na tlačítko Start.

Jak nastavit hlasitost na iPhone?

Přejděte do Nastavení. Klepněte na položku Zvuky a haptika nebo Zvuky (u ostatních modelů iPhonu). Klepněte na volbu Tlumit hlasité zvuky, zapněte ji a pak přetažením jezdce nastavte maximální hlasitost sluchátek v decibelech.
Jak se jmenuje vyzvaneni na iPhone?
Poslechněte si ho přímo zde. Jednou z nových vlastností, které jsou součástí nového iPhonu X, je nový vyzváněcí tón, který se nazývá Reflection. Až doteď mely všechny nové iPhony stejný vyzváněcí tón Opening, už od iOS 7. Reflection je nejen exkluzivní, ale je také nastaven ve výchozím nastavení.

A další otázka, jak ztlumit kontakt na iphonu?

Otevřete aplikaci Telefon a přejděte do sekce Kontakty. Pomocí vyhledávacího panelu vyhledejte a vyberte kontakt, který chcete ztlumit. Zde klepněte na Upravit v pravém horním rohu obrazovky. Nyní přejděte dolů a klepněte na Vyzvánění a nastavte vlastní vyzváněcí tón pro kontakt.
Jak vycistit Horni reproduktor u iPhonu?
Membránu lze přitom vyčistit poměrně snadno. Stačí použít vatovou tyčinku na čištění uší, kterou namočte do lihobenzínu, líhu, lékařského benzínu nebo v případě nouze do obyčejné okeny s obsahem alkoholu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vycistit horni reproduktor iphone?

Čištění reproduktorů iPhonu je podstatně snazší

Zanesené reproduktory poznáte snadno, v dolních otvorech už jednoduše neuvidíte mřížky, ale pouze udusané nečistoty. Ty můžete lehce vyškrábnout párátkem (pozor, abyste neodřeli barvu nebo nezajeli moc dovnitř!) – na silně udusaný bordel většinou jemný štěteček nestačí.

By Sampson Mcburrough

Similar articles

Co delat kdyz Neslysim hovor iPhone? :: Jak na Webnode?
Užitečné odkazy