Domovská stránka > J > Jak Smazat Soubor S Dlouhým Názvem?

Jak smazat soubor s dlouhým názvem?

Jakmile zjistíte krátké jméno souboru, postačí použít příkaz del s parametrem v podobě zjištěného jména. A soubor bude smazán. Pokud žádná 8.3 jména nevidíte, tak je to proto, že výchozí stav „povoleno“ může být pouze na systémových discích nebo daný disk nemá povoleno.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak trvalé smazat soubory?

Když chcete soubor trvale smazat:

Zmáčkněte a držte klávesu Shift a pak zmáčkněte klávesu Delete . Protože tuto operaci nelze vrátit zpět, budete dotázáni na potvrzení, že soubor nebo složku opravdu chcete smazat.
Jak smazat soubor bez koše?
Vyberte složku nebo skupinu souborů, které chcete odstranit. Podržte stisknutou klávesu SHIFT a stiskněte klávesu DELETE.

Jak smazat nesmazatelné soubory?

Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci. Utilita nabízí možnost Forced Mode.
Jak smazat soubor TMP?
Dočasné soubory, které můžete smazat:

Dočasné soubory se nenacházejí jen ve složce C:\Windows\temp a taky nemají jen příponu TMP. Všechny soubory s následujícími příponami můžete bez obav odstranit: BAK, DL_, EX_, NCH, OLD, SIK, TMP, WBK a všechny, které začínají ~ .

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak odstranit Program Files?

Re: Jak smazat Windows a Program Files na disku D: ? taky lze stáhnout Hirens Boot CD, vypálit medium (nebo vytvořit bootovací flash disk). Nabootovat a spustit miniXP. Potřebné adresáře smazat v miniXP.
Jak odstranit složku?
Klikněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete odstranit, a klikněte na Odstranit složku. Kliknutím na Ano přesunete složku a její obsah do složky Odstraněné položky. Když vyprázdníte složku Odstraněné položky, všechen její obsah, včetně všech složek, které jste odstranili, se trvale vymaže.

Jak velký může být název souborů ve Windows?

Pokud máte název souboru a nebo nejčastěji cestu k souboru příliš dlouhou, nemůžete s daným souborem nic dělat. Microsoft totiž vytvořil jisté omezení, které limituje název souboru či cestu k němu max. 256 znaky. Jakmile tuto hodnotu překročíte, nelze se souborem pracovat.
Jak odstranit poškozenou složku?
Dáš pravým tlačítkem na soubor, jdeš do zabezpečení,upřesnit,změnit oprávnění,přidat,upřesnit,najít. Zde najdi např admin se svým jménem nebo host,potvrď ok. Pak se vrať na kartu zabezpečení,klikni na admin či host se svým jménem a dej upravit-v okně oprávnění zaklikej vše-znamená úplné řízení. Potvrď ok.

Jak odstranit složku z plochy?

Jak smazat složku na ploše Windows10

Na ikonu stačí kliknout levým tlačítkem myši, a toto tlačítko stále držet a ikonu „přetáhnout" až na koš, dokud se nezobrazí Přesunut do: Koš. Pamatujte ale, že tímto se pouze odebere ikona z plochy, ale celý program se neodinstaluje, i když si to mnoho uživatelů pc myslí.

By Alexis Goldsworthy

Similar articles

  • Jak smazat fotky na iphone?

    Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

  • Jak smazat ztraceny iPhone?

    V aplikaci Najít iPhone klikněte na možnost Všechna zařízení a poté vyberte zařízení. Pokud již máte vybrané zařízení, nezobrazí se položka Všechna zařízení. Po kliknutí na tlačítko zastavit zadejte své heslo Apple ID.

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jak spustit dávkový soubor?

    Pokud chcete soubor spustit z příkazového řádku, otevřete vyhledávání a zadejte Windows cmd. Klikněte pravým tlačítkem myši na Příkazový řádek a vyberte možnost Spustit jako správce.

  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
  • Jak vytvořit MIDI soubor?
  • Jak smazat složku Windows?
  • Jak vytvořit soubor CSV?
Jak spravovat Google disk? :: Jak odstranit poškozenou složku?
Užitečné odkazy