Domovská stránka > J > Jak Odstranit Soubor Z Pocitace?

Jak odstranit soubor z pocitace?

Odstranění souboru pomocí Průzkumníka souborů
  1. Otevřete okno Průzkumníka souborů. Tip: Rychlý způsob, jak se dostat do Průzkumníka souborů, je stisknout Windows klávesy. + E.
  2. Vyhledejte soubor, který chcete odstranit.
  3. Vyberte soubor a stiskněte klávesu Delete nebo klikněte na Odstranit na kartě Domů na pásu karet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do počítače když jsem zapomněl heslo Windows 7?

Chcete-li otevřít Ovládací panely, použijte nabídku Start a poté přepněte na položku Uživatelské účty. K obnovení hesla potřebujete flash disk a disketu. V novém okně se otevře průvodce pro vytvoření resetovací diskety.

A další otázka, jak smazat soubor bez koše?

Vyberte složku nebo skupinu souborů, které chcete odstranit. Podržte stisknutou klávesu SHIFT a stiskněte klávesu DELETE.
Navíc, jak trvalé smazat soubory?
Když chcete soubor trvale smazat:

Zmáčkněte a držte klávesu Shift a pak zmáčkněte klávesu Delete . Protože tuto operaci nelze vrátit zpět, budete dotázáni na potvrzení, že soubor nebo složku opravdu chcete smazat.

Navíc, jak odstranit systémové soubory?

Pokud potřebujete uvolnit více místa, můžete také odstranit systémové soubory:
  1. V nástroji Vyčištění disku vyberte Vyčistit systémové soubory.
  2. Vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Pokud se chcete podívat na popis typu souboru, vyberte ho.
  3. Vyberte OK.
Jak smazat nesmazatelné soubory?
Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci. Utilita nabízí možnost Forced Mode.

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak vymazat soubory z One drive?

Odstranění souborů a složek v Windows 10, Windows 8.1 nebo pomocí OneDrive desktopové aplikace
  1. Na hlavním panelu vyberte Průzkumníka souborů .
  2. Vyberte složku OneDrive, vyberte položky, které chcete odstranit, a stiskněte klávesu Delete na klávesnici.
Jak odstranit složku?
Klikněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete odstranit, a klikněte na Odstranit složku. Kliknutím na Ano přesunete složku a její obsah do složky Odstraněné položky. Když vyprázdníte složku Odstraněné položky, všechen její obsah, včetně všech složek, které jste odstranili, se trvale vymaže.

Jak smazat soubor s dlouhým názvem?

Jakmile zjistíte krátké jméno souboru, postačí použít příkaz del s parametrem v podobě zjištěného jména. A soubor bude smazán. Pokud žádná 8.3 jména nevidíte, tak je to proto, že výchozí stav „povoleno" může být pouze na systémových discích nebo daný disk nemá povoleno.
Navíc, jak odstranit poškozenou složku?
Dáš pravým tlačítkem na soubor, jdeš do zabezpečení,upřesnit,změnit oprávnění,přidat,upřesnit,najít. Zde najdi např admin se svým jménem nebo host,potvrď ok. Pak se vrať na kartu zabezpečení,klikni na admin či host se svým jménem a dej upravit-v okně oprávnění zaklikej vše-znamená úplné řízení. Potvrď ok.

Pokud jde o toto, jak odstranit soubor z plochy?

První co můžete zkusit je, že si otevřete příkazovou řádku (Win+R a cmd) a pak použijte příkaz del pro smazání souboru (musíte samozřejmě dorazit do složky kde je). Někdy půjde soubor přejmenovat a poté smazat (přejmenování pomocí příkazu ren).

By Ilana Preisel

Similar articles

Jak odstranit poškozenou složku? :: Jak smazat soubor bez koše?
Užitečné odkazy