Domovská stránka > J > Jak Omezit Procesy Na Pozadí?

Jak omezit Procesy na pozadí?

Zastavení spuštění aplikace na pozadí

Pokud nechcete dostávat oznámení nebo aktualizace pro aplikaci, když ji nebudete používat, můžete ji nastavit tak, aby se nespouštěl na pozadí. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > aplikace > aplikace & funkce.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout programy běžící na pozadí?

Vyberte možnost Start a poté vyberte nastavení, abyste zastavili většinu aplikací na pozadí.

Můžete se také zeptat, jak zakázat proces?

Otevřete okno Nastavení systému Windows (Start - Nastavení nebo kombinace Win + I); Přejděte do nastavení „Ochrana osobních údajů"; Vyberte kartu „Aplikace na pozadí"; Zakažte možnost „Povolit běh na pozadí".
Lidé se také ptají, jak ukončit procesy na pozadí windows 10?
Řešení 1.

V okně Správce úloh můžete klepnout na Proces záložka pro zobrazení všech spuštěných aplikací a procesů vč. procesy na pozadí ve vašem počítači. Zde můžete zkontrolovat všechny procesy na pozadí Windows, vybrat všechny nežádoucí procesy na pozadí a kliknout Ukončit úkol tlačítko pro jejich dočasné ukončení.

Jak vypnout aplikace na pozadí?

Android jak vypnout aplikace na pozadí
  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.
Jak zjistit běžící programy?
Prvním krokem je spuštění aplikace Příkazový řádek, kterou najdete v nabídce Start. Klepněte na její ikonu pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce zvolte Spustit jako správce. Jako první můžete zkusit zadat příkaz tasklist, který vypíše seznam všech běžících procesů.

Související článek

Jak rozmazání pozadí v Lightroom?

Chcete-li dát větší důraz na fotografovaný objekt, je třeba minimalizovat pozadí. Nejlépe toho dosáhnete pomocí fotoaparátu.

A jak vypnout nepotřebné procesy?

Vypněte „neviditelné" procesy

Pokud tak například antivir, jeho součást nebo jiný proces vytíží procesor skoro na sto procent, můžete jej vypnout po aktivaci zobrazení procesů všech uživatelů. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Esc, v nabídce aktuálních záložek vyberte tu s názvem Procesy.
Jak zjistit běžící Procesy?
Co nejvíce zatěžuje procesor a spotřebovává paměť, zjistíte celkem snadno ve správci úloh. Ten můžete vyvolat např. trojhmatem CTRL+SHIFT+ESC. Na záložce „Procesy" jsou zobrazeny všechny aktuálně běžící procesy a u každého je i uvedeno, kolik spotřebovává paměti a na kolik procent vytěžuje procesor.

Navíc, jak vypnout aplikace na pozadí xiaomi?

Vyberte položku Využití dat, poté klepněte na Omezit využití dat. Zde si můžete zapnout/vypnout přístup k připojení k jednotlivým aplikacím. Pokud chcete přejít na aplikace na pozadí, tak vpravo nahoře klepněte na tři tečky a vyberte Připojení na pozadí.
A které služby windows 7 lze zastavit?
V hlavní nabídce následujte příkaz Start | Spustit, ve Windows Vista a 7 stačí zadat příkaz do pole pro hledání. Jako název programu zadejte msconfig, který odpovídá Nástroji pro konfiguraci systému. Vyberte záložku Po spuštění, pomocí zatržítek v levém sloupci nyní můžete snadno zapnout/vypnout jednotlivé programy.

Pokud jde o toto, jak vypnout program windows 10?

Jak vypnout aplikace na pozadí Win10

Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto.

By Timmy

Similar articles

Jak vypnout program v PC? :: Jak odstranit soubory z disku?
Užitečné odkazy