Domovská stránka > J > Jak Spojit Dva Disky Do Jednoho?

Jak spojit dva disky do jednoho?

Klikněte pravým tlačítkem na svazek, který chcete rozšířit o nepřiřazené místo a zvolte »Rozšířit svazek…«. Spustí se Průvodce rozšířením svazku. Pokračujte kliknutím na tlačítko »Další«. Zobrazí se kolik místa máte k dispozici.

Přečtěte si více

Související článek

Jak spojit dvě antény?

Jediný způsob, jak kombinovat dvě antény pro sousední kanály, je širokopásmový slučovač. V tomto případě lze použít pouze jedno řešení, a to jedinou anténu s rotátorem, která se otáčí v různých směrech.

Navíc, jak odblokovat flash disk?

Otevřete Tento počítač, klepněte pravým tlačítkem myši na jednotku USB flash disku a zvolte Zapnout nástroj BitLocker. První krok otevřeného průvodce slouží k zadání metody sloužící k odemčení obsahu disku. Zvolte Odemknout jednotku pomocí hesla a zadejte do obou textových polí vaše vlastní heslo.
Navíc, jak si zaheslovat flash disk?
USB flash disk zaheslovat nelze. je mozne zasifrovat (tedy heslem ochranit) jednotlive soubory, nebo jednotlive partition (oddily) na disku, pripadne cely disk (jeden jediny oddil pres cely disk) - stale je to vsak sifrovani softwerove...

Jak odstranit disk je chráněn proti zápisu?

V pravé části okna Editoru místních zásad skupiny najděte položku »Vyměnitelné disky: Odepřít oprávnění k zápisu«. Dvojklikem myši položku »Vyměnitelné disky: Odepřít oprávnění k zápisu« otevřete. V konfiguraci označte volbu »Povoleno« a nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«.
Lidé se také ptají, jak odstranit konec sekce?
Ručně odstraňte jeden konec sekce ve Wordu
  1. 1, klikněte Home > (Zobrazit / skrýt značky pro úpravy) pro zobrazení všech značek odstavců a skrytých formátovacích symbolů v aktuálním dokumentu.
  2. Umístěte kurzor před zadaný konec oddílu a stiskněte klávesu Vymazat klíč k jeho odstranění.

Související článek

Jak spojit iPhone s autem?

Pokud váš vůz podporuje bezdrátové CarPlay, stiskněte a podržte tlačítko hlasového ovládání na volantu. Můžete přepnout vůz do bezdrátového režimu. Přejděte do nastavení telefonu.

Jak odstranit konec stránky?

Odebrání ručně zadaného konce stránky
  1. Přejděte na Domů a vyberte Zobrazit nebo skrýt . Při práci na dokumentu se zobrazí konce stránek.
  2. Poklikejte na konec stránky, vyberte ho a stiskněte Delete.
Jak odstranit stránky ve Wordu?
Odstranění stránky ve Wordu
  1. Klikněte nebo klepněte na libovolné místo na stránce, kterou chcete odstranit, stiskněte Ctrl+G.
  2. Do pole Zadejte číslo stránky zadejte \page.
  3. Stiskněte enter na klávesnici a pak vyberte Zavřít.
  4. Ověřte, že je vybraný obsah stránky, a potom na klávesnici stiskněte Delete.

Co znamená rezervováno systémem?

Popis nástroje Spravá disků

A také oddíl "Rezervováno systémem", který je automatický vytvářen při instalaci operačního systému a nemá přiřazeno písmeno a tedy jej v "Tento počítač" není vidět (pokud bylo použito UEFI, tak ještě další dva oddíly navíc).
Jak Přiradit disk?
Inicializaci nového disku můžeme provést ve: Správa disků. Klikněte pravým tlačítkem myši na "Tento počítač" a v rozbaleném menu klikněte na položku "Spravovat". Otevřelo se Vám okno "Správa počítače". Zde klikněte v levé nabídce "Úložiště" a dále na "Správa disků".

Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat do spravy disků?

Správu disků otevřete tak, že kliknete pravým tlačítkem na tlačítko Start (nebo ho dlouze podržíte) a vyberete Správa disků. Pokud potřebujete pomoc s uvolněním místa na počítači, podívejte se na článek Vyčištění disku ve Windows nebo Uvolnění místa na jednotkách ve Windows.

By Ragg

Similar articles

Jak ukončit oddíl? :: Jak odstranit partition?
Užitečné odkazy