Domovská stránka > J > Jak Smazat Flash Disk Chráněn Proti Zápisu?

Jak smazat flash disk chráněn proti zápisu?

V průzkumníkovi vyberte konkrétní USB disk, klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte Formátovat. Následně v položce Systém souborů vyberte exFAT. Upozorňujeme, že dojde ke kompletnímu smazání obsahu flash disku, proto si jej nejprve zazálohujte.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak povolit USB flash disk?

Jednoduše stáhněte zařízení USB Disabler, spusťte jej stejným způsobem a vyberte možnost Zapnout jednotky USB nebo Zakázat disky USB, chcete-li zapnout nebo vypnout jednotky USB v počítači.
Jak zrušit ochranu proti přepsání?
Když na kartu nemůžete uložit žádné soubory, patrně jste si náhodně zamkli zámek „Lock" na kartě. To je malý plastový přepínač, který se většinou nachází v levém horním rohu karty. Přesuňte přepínač do polohy „unlock", vložte kartu do čtečky a znovu zkontrolujte, zda už na ni lze zapisovat, nebo ne.

Můžete se také zeptat, jak si zaheslovat flash disk?

USB flash disk zaheslovat nelze. je mozne zasifrovat (tedy heslem ochranit) jednotlive soubory, nebo jednotlive partition (oddily) na disku, pripadne cely disk (jeden jediny oddil pres cely disk) - stale je to vsak sifrovani softwerove...
Pokud jde o toto, proč se nezobrazuje usb?
Otevřete okno Správa počítače (Start / Ovládací panely / Nástroje pro správu) a v menu na levé straně zvolte položku Úložiště / Správa disků. Vyhledejte disk, který se nezobrazuje, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte příkaz Importovat cizí disky.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Můžete se také zeptat, proč mi nefunguje flash disk?

Vyčistěte USB port od prachu a nečistot

Pokud se vám flash disk v počítači nezobrazuje a nelze jej otevřít ani načíst, prohlédněte si jeho USB port. Je možné, že je zanesený prachem a dalšími nečistotami. Port flashky tedy pečlivě vyčistěte a USB flash disk znovu připojte k počítači.
Následně, jak nastavit usb port?
Pokud se vám to stává a máte problém například s myší nebo klávesnicí, můžete nastavení napájení USB portů změnit. Otevřete Ovládací panely systému Windows a z nabídky vyberte »Hardware a zvuk | Možnosti napájení«. Otevře se okno, ve kterém si můžete vybrat jedno ze schémat napájení a také ho změnit.

Lidé se také ptají, jak opravit usb flash disk?

Klikněte na něj pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte volbu »Vlastnosti«. Následně přejděte na záložku »Nástroje«, kde najdete nástroj »Zkontrolovat«. Klikněte na tlačítko »Zkontrolovat«, a ještě než spustíte opravu chyb pomocí stavítka »Spustit«, zaškrtněte možnost »Automaticky opravovat chyby«.
Jak správně naformátovat flash disk?
Klikněte pravým tlačítkem na USB flash disk nebo externí paměťové zařízení. V místní nabídce vyberte Formátovat. V rozevíracím seznamu Systém souborů vyberte NTFS. Spusťte formátování výběrem tlačítka Spustit.

Jak formátovat pevný disk?

Klepněte na ikonu Prohledat ve Windows (lupa v levém dolním rohu), napište počítač a následně klepněte na Tento Počítač. Pravým tlačítkem myši klepněte na disk, který chcete formátovat a vyberte volbu Formátovat.

By Annabel

Similar articles

Jak formátovat kartu na FAT32? :: Jak vymazat fotky z paměťové karty?
Užitečné odkazy