Domovská stránka > J > Jak Zakázat Youtube Na Routeru?

Jak zakázat YouTube na routeru?

Vytvoříte si tak zvaný blacklist. Přihlášením k administraci svého routeru v menu (najdete v návodu nebo na internetu) zadáte URL – tedy konkrétní internetové odkazy – ke kterým nechcete, aby se nikdo dostal. Počítejte s tím, že tyto stránky budou zablokovány všem uživatelům bez výjimek.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Navíc, jak obnovit smazané video na youtube?

Po nalezení odstraněného videa zkopírujte odkaz, vložte jej do vyhledávacího pole Internet Archive WayBack a klikněte Jít najít smazaná videa. Zobrazí se vám relevantní informace o odstraněných videích YouTube. Poté si můžete stáhnout videa a znovu je nahrát na YouTube.
Jak kontaktovat YouTube?
E-mailová komunikace s podporou pro autory z centra nápovědy
  1. Přejděte na stránku support.google.com/youtube a přihlaste se.
  2. V sekci Potřebujete další pomoc? v dolní části stránky vyberte možnost Kontaktujte nás.
  3. Podle pokynů můžete chatovat s naším týmem podpory pro autory.

Když to vezmeme v úvahu, jak opravit youtube?

Restartujte aplikaci YouTube. Restartujte své zařízení, tak že jej odpojíte a znovu připojíte do elektrické sítě. Herní konzole: Odinstalujte aplikaci YouTube a znovu ji nainstalujte. Aktualizujte firmware / systémový software zařízení.
Co se stane když smažu Google účet?
Když přidáte účet Google, informace, které jsou k němu přidruženy, se automaticky synchronizují s telefonem. Když účet odstraníte, smaže se z telefonu také vše, co je k účtu přidruženo. Týká se to i e‑mailů, kontaktů a nastavení.

Související článek

Jak zakázat JavaScript?

V nabídce jsou nástroje.

Pokud jde o toto, jak odebrat účet google na počítači?

Přihlaste se na stránku https://myaccount.google.com a klikněte vpravo na odkaz Smazání účtu nebo služeb. Dále klikněte na Smazat účet Google a data. Před smazáním Gůgl účtu si svá data můžete stáhnout. Zaškrtněte oba checkboxy a klikněte na tlačítko SMAZAT ÚČET.
Jak zrušit účet na internetu?
V nastavení jednotlivých účtů hledejte možnost, jak účet deaktivovat nebo smazat. Záleží na konkrétním účtu, ale tuto možnost pravděpodobně naleznete v nastavení bezpečnosti nebo soukromí.

Můžete se také zeptat, jak najít video?

Dva nejpoužívanější vyhledávače, Yahoo a Google, již dávno nabídly službu, která umožňuje prohledávat videa dostupná na internetu, tedy přesněji řečeno, ta videa dostupná v síti internet, která jsou za daných podmínek tyto dvě služby schopny indexovat.
Jak najít historii YouTube?
Po přihlášení naleznete na stránce myactivity.google.com videa, která jste sledovali v aplikaci YouTube nebo na webu, když jste byli přihlášeni ke svému účtu.

Někdo se také může ptát, jak si nastavit youtube?

Nastavení kanálu můžete spravovat ve Studiu YouTube.
...
Můžete změnit cokoli od své země/oblasti po viditelnost kanálu.
  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .
  3. V levé nabídce vyberte možnost Kanál.
  4. Upravte nastavení kanálu a vyberte možnost Uložit.

By Hogue Brickles

Similar articles

Jak odstranit kontakty z telefonu? :: Jak si smazat účet na YouTube?
Užitečné odkazy