Domovská stránka > J > Jak Vymazat Ulozena Hesla?

Jak vymazat ulozena hesla?

Smazání všech uložených hesel v Google Chrome
  1. V části "Rozšířená nastavení" nastavte časové období na "Od počátku věků".
  2. Dále zatrhněte volbu "Hesla".
  3. Poté klikněte na tlačítko "Vymazat data".

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Kde jsou uložená hesla v PC?

Otevřete si panel Nástroje → Možnosti. Vlevo v menu zvolte Zabezpečení a poté klikněte na Zobrazit hesla... Zobrazí se vám servery, na kterých máte uložená hesla. Po kliknutí na tlačítko Zobrazit hesla se vám hesla zobrazí.
Kde najít uložená hesla?
Uložená hesla si můžete v prohlížeči Google Chrome zobrazit pomocí následujícího postupu: V menu přejděte do Nastavení a v horní části stránky v sekci Automatické vyplňování klikněte na možnost "Hesla". V části Uložená hesla klikněte u potřebného hesla v pravo na ikonku očíčka.

Jak odstranit přihlašovací údaje?

„Nástroje" → „Předvolby" → „Soukromí" → „Uložená hesla", kde si již zvolíte vám vyhovující nastavení. Pro odstranění zobrazovaného hesla klikněte na „Vymazat hesla", případně také smažte soubory cookies ve vašem prohlížeči.
Jak vymazat z chromu hesla?
Zobrazení, úprava, smazání nebo exportování uložených hesel
  1. Zobrazení: Napravo od webu klikněte na Zobrazit heslo. .
  2. Úprava: Napravo od webu klikněte na ikonu možností Upravit heslo.
  3. Odstranění: Napravo od webu klikněte na ikonu možností Odstranit.
  4. Exportování: Napravo od sekce Uložená hesla klikněte na ikonu možností

Související článek

Jak dat iPhone 4 do továrního nastavení bez hesla?

Existuje více způsobů, jak obnovit telefon bez Apple ID.

Navíc, jak ulozit heslo do klicenky?

Na iPhonu a iPadu

Na vašem iPhonu nebo iPadu otevřete Nastavení. Vyberte možnost Hesla a účty. Klepněte na položku Hesla k webům a aplikacím. Pokud jste nastavili heslo, zadejte heslo zařízení nebo použijte Touch ID.
Kde jsou uložená hesla ve Windows 10?
Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely. V podokně Vyberte kategorii úkolů vyberte položku Uživatelské účty. Otevře se dialogové okno Uživatelské účty. Otevřete dialogové okno Uložená uživatelská jména a hesla.

Jak zjistit heslo v počítači?

WebBrowserPassView 1.8 – freeware. Zobrazí přihlašovací jména a hesla do webových stránek, která jsou uložena v aplikacích Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari a Google Chrome.
Následně, jak zjistit heslo k pc?
Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.

Kde jsou v Chromu hesla?

Uložená hesla si můžete v prohlížeči Google Chrome zobrazit pomocí následujícího postupu: V menu přejděte do Nastavení a v horní části stránky v sekci Automatické vyplňování klikněte na možnost "Hesla". V části Uložená hesla klikněte u potřebného hesla v pravo na ikonku očíčka.

By Theona

Similar articles

Jak se dostat do počítače kdyz nevím heslo? :: Jak odebrat heslo od účtu?
Užitečné odkazy