Domovská stránka > J > Jak Smazat E-Mail Na Seznamu?

Jak smazat e-mail na Seznamu?

Dobrý den, postupujte následovně - v levém menu úplně dole klikněte na Nastavení - dále vyberte Pokročilé nastavení. Sjeďte až téměř dolů a předposlední nástroj je Zrušení schránky. Zvolte tedy Zrušit schránku a dále postupujte dle zobrazených informací.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit e-mailovou adresu z našeptávače?

V okně vyhledávání našeptávač ukazuje adresy, které byly v minulosti použity. Jde je smazat klávesou delete. Pokud chceš smazat všechny adresy z našeptávače, použil fix ze stránky http://support.microsoft.com/kb/287623/cs , popřípadě by to mělo jit provést i ručně smazáním skrytého souboru s příponou .
Následně, jak zrušit email na centrum?
Druhou možností je kontaktovat správce na emailu [email protected].

Jak zrusit emailovou schránku?

Ve většině případů (a pokud jsem se dobře díval, e-mail na Volný.cz není v tomto ohledu výjimkou) e-mailové schránky (ani uživatelské účty jiných internetových služeb) zrušit nelze. Kdyby totiž náhodou někdo cizí získal přístup k účtu, nebude schopen tento účet zrušit a původního uživatele tak (ještě více) poškodit.
Jak zrušit e mailovou schránku na Tiscali?
tady http://www.radirna.cz/e-mail/jak-zrusit-email.html píšou že:stačí napsat z požadovaného mailu, že žádate o zrušení této schránky, na adresu [email protected] a oni ji nejprve zablokují a následně zruší.

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

Následně, jak zrušit účet na slevomatu?

Dobrý den, Honzo, účet vám zrušíme, pokud si to přejete. Prosím, napište nám do soukromé zprávy vaši e-mailovou adresu a my to zařídíme. Budeme také rádi, když nám napíšete co se stalo a zda pro vás můžeme něco udělat. Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz.
Pokud jde o toto, jak odstranit zapamatovaný email?
„Nástroje" → „Předvolby" → „Soukromí" → „Uložená hesla", kde si již zvolíte vám vyhovující nastavení. Pro odstranění zobrazovaného hesla klikněte na „Vymazat hesla", případně také smažte soubory cookies ve vašem prohlížeči.

A jak odstranit z našeptávače?

U některých prohlížečů lze našeptávač zkrotit snadno, u jiných vůbec. Kde to jde, tam stačí navrženou adresu označit (šipkami na klávesnici) a následně smazat pomocí zkratky Shift+Del. Tento postup funguje u Chromu, Firefoxu, IE a Vivaldi. U posledních dvou je v řádku také křížek pro smazání myší.
Jak smazat přihlašovací údaje na seznamu?
V pravé horní části okna klikněte na tlačítko a v menu klikněte na možnost Historie.
...
Odstranění automaticky vyplňovaného jména
  1. Jako časové období mazání zvolte "Vše".
  2. Zatrhněte políčko "Historii formulářů a hledání".
  3. Volbu potvrďte tlačítkem Vymazat.

Jak zrušit automatické přihlášení na email centrum?

Předtím, než se přihlásíte do pošty, musíte zadat své jméno a heslo. A právě pod heslem je volba „zůstat přihlášen". Zde tento „checkbox" nezaškrtávejte a příště už v mailu přihlášeni nebudete.

By Dalury Kemick

Similar articles

Jak zrušit příchozí emaily? :: Jak porovnat datum v Excelu?
Užitečné odkazy