Domovská stránka > P > Proč Nejde Odinstalovat Facebook?

Proč nejde odinstalovat Facebook?

Podle mluvčí Facebooku opravdu aplikaci není možné odstranit, ale deaktivováním se aplikace začne chovat, jako by byla odinstalována a žádná data už nejsou shromažďována ani odesílána. Přímo Samsung také řekl, že deaktivovaná aplikace už není ani spuštěna na pozadí.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak přeinstalovat Facebook?

Aplikaci Facebook pro Android můžete znovu nainstalovat tak, že si ji znovu stáhnete z Obchodu Google Play. Přidržte stisknutou ikonu aplikace. Klepněte na tlačítko x, které se zobrazí. Potvrďte akci klepnutím na Odstranit.
Někdo se také může ptát, jak smazat starý účet na facebooku?
Stačí se přihlásit a přejít na stránku s nastavením účtu: facebook.com/settings. Tam v sekci Obecné přejděte na řádek Správa účtu a vpravo klikněte na odkaz Upravit. Rozbalí se nabídka funkcí a níže najdete odkaz Deaktivace účtu.

Jak smazat systémové aplikace Android?

Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.
Jak odstranit program když nejde odinstalovat?
Vyberte Programy > Programy a funkce. Program, který chcete odebrat, stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Odinstalovat nebo Odinstalovat nebozměnit. Pak postupujte podle pokynů na obrazovce.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Můžete se také zeptat, jak odstranit snoopza?

Jakmile budete mít k dispozici zařízení, které chcete sledovat, postupujte podle pokynů k instalaci aplikace Snoopza. Otevřete aplikaci Snoopza na sledovaném zařízení (Jak?). Klepněte na tlačítko "...". Klepněte na tlačítko Odinstalovat / Uninstall.
Můžete se také zeptat, jak se instaluje messenger?
Instalace Messengeru v mobilu nebo tabletu

V Obchod Play zadejte „messenger" nahoře do vyhledávacího políčka. Vyjede seznam aplikací, které tomuto vyhledávacímu dotazu odpovídají. Zvolte Aplikaci Messenger přímo od Facebooku a ťukněte na Instalovat. Aplikace se ihned začne stahovat a instalovat do vašeho zařízení.

Jak si smazat Facebook?

V pravém horním rohu klikni na malou ikonu šipky a vyjede ti menu. Klikni na „Nastavení" a potom na „Vaše informace na Facebooku". Klikni na „Deaktivace a odstranění". Teď už jednoduše vyber „Odstranit účet".
A jak zprovoznit messenger?
S účtem to jde snadno
  1. Spusťte aplikaci Messenger.
  2. Vyplňte vaše telefonní číslo (popřípadě e-mail) a vaše heslo. Poté odklikněte „přihlásit se".
  3. Proklikejte se dalším nastavením a přizpůsobte si službu podle svých preferencí (bude vám nabízet synchronizaci vašich kontaktů s aplikací a možnost posílat SMS zprávy).

Jak zrušit účet na Facebooku bez hesla?

Ke svému Facebook účtu se možná dostanete přes jiný e-mail nebo telefonní číslo, které máte uvedené u svého účtu. V počítači nebo mobilním telefonu, prostřednictvím kterého jste se přihlásili k Facebook účtu, přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.

By Trautman Amborn

Similar articles

Jak odinstalovat GRUB? :: Jak odinstalovat Mac OS Big Sur?
Užitečné odkazy