Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Edge Z Windows 11?

Jak odinstalovat Edge z Windows 11?

Microsoft dal plnou autonomii nad prohlížečem Edge, kde mohou importovat i exportovat svá data z jakéhokoli jiného prohlížeče. Microsoft totiž neumožňuje aplikaci odinstalovat (alespoň ne snadno) a chtěl by, abyste ji nadále používali.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak vypnout EDGE Chromium?

Otevřete aplikaci Microsoft Edge. V horním rohu prohlížeče vyberte Nastavení a další > apak vyberte přepínač vedle rozšíření, které chcete vypnout.
Lidé se také ptají, jak přeinstalovat edge?
Přejděte na www.microsoft.com/edge a stáhněte a znovu nainstalujte Microsoft Edge.
  1. Restartujte počítač. Pokud problém přetrvává, restartujte počítač a zkuste aplikaci Microsoft Edge znovu přeinstalovat.
  2. Kontaktujte podporu.
  3. Nápověda pro konkrétní kódy chyb nebo problémy.

Jak odstranit Avast z Mac?

Odinstalace přes nabídku Apple

Otevřete Avast Security, na panelu nabídek Apple klikněte na možnost Avast Security a vyberte možnost Odinstalovat Avast Security.
Lidé se také ptají, jak vypnout antivirus avast?
Krok 1: Spusťte Avast Free Antivirus ve Windows 10/8/7. Pak přejděte na jeho Ochrana rozhraní, kde můžete kliknout Štíty jádra zvolit základní obranu. Krok 2: Vyberte štít, který chcete vypnout nebo zastavit, a klikněte na přepínač.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A co je avast clean up?

Avast Cleanup pro Android je mobilní aplikace, která zlepšuje fungování vašeho zařízení a odstraňováním nepotřebných médií, souborů a aplikací uvolňuje místo v úložišti. Nepotřebná data umožňuje přenést do cloudového úložiště nebo smazat ze zařízení. Také dokáže optimalizovat vaše fotografie, aby zabíraly méně místa.
Jak se zbavit předinstalovaných aplikaci Xiaomi?
Jako alternativu k odstranění aplikace přes nastavení telefonu je můžete odinstalovat také přes Google Play Store. Stačí přejít do kategorie „Moje aplikace" a poté do části „Nainstalováno". Nepotřebné aplikace můžete vybrat ze seznamu a odinstalovat je.

Můžete se také zeptat, kde najdu odstraněné aplikace?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Jak odinstalovat aplikace ze Samsungu?
V Nastavení (ozubené kolečko) klikněte na záložku Správce aplikací. Vyberte aplikaci, v mém případě Editor fotografií. A zde již stačí kliknout na záložku Odinstalovat. Pokud máte málo místa v paměti telefonu, ale volnou paměťovou kartu, dopoduručuji program / appku přesunout.

Jak odstranit Google Lens?

Jak odstranit historii vyhledávání Google Lens

Nyní klikněte na tlačítko nabídky (tři tečky) na kartě, kterou chcete odstranit, a klepněte na 'Odstranit'. A je to! Úspěšně jste smazali položku vyhledávání Google Lens, kterou na své časové ose nechcete mít.

By Anselm Didyk

Similar articles

Jak přepnout mezi Mac a Windows? :: Jak odstranit Windows 10 z disku?
Užitečné odkazy