Domovská stránka > J > Jak Nastavit Google Chrome Jako Výchozí Prohlížeč?

Jak nastavit Google Chrome jako výchozí prohlížeč?

Nastavení Chromu jako výchozího webového prohlížeče
  1. V závislosti na zařízení Android vyhledejte nastavení Googlu v jednom z následujících umístění: V zařízení spusťte aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Aplikace.
  3. Otevřete výchozí aplikace: Vpravo nahoře klepněte na Nastavení
  4. Klepněte na Chrome .

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat google chrome os?

Samotná instalace systému Chrome OS Flex je poměrně snadná a ten, kdo někdy instalovat Windows s ní nebude mít sebemenší problém. K instalaci budete potřebovat minimálně 8GB USB disk, ze kterého vytvoříte bootovací zařízení. Z prohlížeče Google Chrome si v rozšíření nainstalujete nástroj Chromebook Recovery Utility.
Jak nainstalovat Google Chrome do televize?
Přes prohlížeč přímo v Android TV

soubor Google Chrome do Android TV. Buď si jej můžete stáhnout přes nějaký prohlížeč (třeba zmiňovaný Puffin Browser) přímo do televize či Android TV boxu a následně soubor vyhledat přes nějaký prohlížeč souborů (třeba File Commander) a nainstalovat.

A další otázka, kde najdu nainstalované doplňky?

Zobrazení nainstalovaných doplňků

Klikněte na Soubor > Možnosti > Doplňky. Když vyberete (zvýrazníte) konkrétní doplněk, uvidíte dole jeho název, vydavatele, informace o kompatibilitě a to, kde ho máte na počítači uložený.
Jak stáhnout Excel?
Pokud chcete Excel stáhnout, klikněte na tlačítko „Nainstalovat Office", které najdete na domovské stránce svého účtu Microsoft. Velmi důrazně varujeme před hledáním a následným stahováním nelegálních edicí na různých souborových serverech.

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Navíc, jak přidat doplněk do wordu?

Ve Wordu 2010, 20 vyberte Soubor >Možnosti > doplňky. a pak vyberte Možnosti aplikace Word > doplňky. V seznamu Manage (Spravovat) vyberte Word Add-ins(Doplňky pro Word) a potom klikněte na Go (Přejít). Klikněte na kartu Šablony.
Jak vypnout seznam?
V levé nabídce zvolte Oznámení a v pravé části nalezněte položku Novinky.cz. V pravé části položky můžete volbou Zakázat zastavit příjem upozornění, nebo označte celou položku a dole klikněte na tlačítko Odstranit pro smazání nastavených upozornění.

Jak vypnout seznam Cetby Chrome?

Zbavte se záložky Seznam četby

Je to snadné: Přejděte do Google Chrome Experiments, a to tak, že zadáte do adresního řádku tuhle adresu: chrome://flags/ (musíte ji tam přepsat nebo zkopírovat, odkaz z článku nebo z webu obecně se Googlu nelíbí). Tady najděte Reading List (třeba s pomocí CTRL + F) a zadejte disabled.
Někdo se také může ptát, jak odinstalovat seznam cz?
Jak software Seznamu odinstalovat

Pro odinstalování navštivte Nastavení systému a v něm vyhledejte položku Přidat nebo odebrat programy. Zobrazí se vám výpis aplikací a funkcí, ve kterém vyhledejte Seznam software a odinstalujte.

Jak aktualizovat prohlížeč Google?

Postup aktualizace prohlížeče Google Chrome:
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Nápověda. O aplikaci Google Chrome.
  4. Klikněte na Aktualizovat Google Chrome. Důležité: Pokud toto tlačítko nevidíte, máte nejnovější verzi prohlížeče.
  5. Klikněte na Restartovat.

By Chamkis Delancy

Similar articles

Jak odepnout Microsoft News? :: Jak přeinstalovat Google Chrome?
Užitečné odkazy