Domovská stránka > J > Jak Skryt Polohu Iphone?

Jak skryt polohu iPhone?

Chcete-li tuto mapu skrýt, přejděte do Nastavení > Soukromí > Polohové služby > Upozornění na polohu, a pak vypněte volbu Zobrazit mapu v upozornění. Je-li volba vypnutá, budete i nadále dostávat upozornění, ale mapa se zobrazovat nebude.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A jak sledovat dite na iphone?

Přejděte do Nastavení a klepněte na Čas u obrazovky. Klepněte na Omezení obsahu a soukromí. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód. V části Povolit změny vyberte funkce nebo nastavení, pro které chcete povolit změny, a zvolte Povolit nebo Zakázat.
Navíc, jak najít iphone kamaráda?
Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.

Můžete se také zeptat, jak funguje sdileni polohy?

Sdílení polohy přes další aplikace

Stačí klepnout na nabízenou aplikaci (v našem případě Textra), zvolit příjemce a odeslat. Příjemce pak obdrží odkaz na mapu s vaší aktuální polohou.
Jak dát Spendlik?
Umístění špendlíku
  1. V aplikaci Mapy na Macu podržte Ctrl, klikněte na požadované místo a potom vyberte „Umístit špendlík". Mapy umístí na místo na mapě špendlík . Na mapu nemůžete umístit více špendlíků současně.
  2. Není-li špendlík na požadovaném místě, odstraňte ho a pak umístěte nový špendlík.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak dát na Snapchatu místo?

Pokud chcete přidat umístění do Snapchatu, klikněte na tlačítko Nálepky ve sloupci vpravo. Na zásuvce s nálepkami klikněte na Umístění a procházejte seznamem nejbližších míst, která Snapchat najde. Poté klikněte na umístění, které chcete přidat, a bude přidáno do vašeho Snapu.
Jak sdílet SMS?
V článku si ukážeme, jak s SMS a MMS zprávami na Androidu lépe pracovat.
...
Jak vypnout zvuky a oznámení pro zprávy od konkrétního kontaktu?
  1. Otevřete v aplikaci Pulse SMS konkrétní konverzaci.
  2. Klikněte v pravém horním rohu na tři tečky a vyberte poslední volbu „Nastavení konverzace„.
  3. Vyberte „Ztišit konverzaci„.

Kde se nacházíme?

Spusťte v počítači Chrome a přejděte na Mapy Google. Pokud se zobrazí dotaz na sdílení polohy, vyberte možnost Povolit. Pokud se na správném místě zobrazí modrý bod, Mapy už mají v prohlížeči oprávnění pro přístup k poloze.
Jak zjistit souřadnice s JTSK?
2. Měřítko a určování souřadnic. Zobrazuje v levém dolním rohu mapového okna souřadnice aktuální polohy kurzoru myši v souřadnicovém systému S-JTSK. Na spodním řádku je zobrazeno konkrétní měřítko1 Zoom level informuje o úrovni přiblížení / oddálení v aplikaci.

A další otázka, jak přeposlat zprávu z whatsapp?

Chcete-li přeposlat zprávu:
  1. V individuálním nebo skupinovém chatu klepněte na zprávu, kterou chcete přeposlat, přidržte ji a pak klepněte na Přeposlat.
  2. Klepněte na ikonu Přeposlat .
  3. Vyhledejte nebo zvolte individuální či skupinový chat, do kterého chcete zprávu přeposlat.
  4. Klepněte na Přeposlat.

By Chilton Rehse

Similar articles

Jak odeslat ZIP soubor? :: Jak poslat pozici?
Užitečné odkazy