Domovská stránka > J > Jak Se Přihlásit Na Email S Jinou Koncovkou?

Jak se přihlásit na email s jinou koncovkou?

Přidání alternativní e-mailové adresy
  1. Otevřete účet Google. Možná se budete muset přihlásit.
  2. Vyberte Osobní údaje.
  3. V sekci Kontaktní údaje klikněte na E-mail.
  4. V sekci Alternativní e-maily vyberte Přidat alternativní e-mail nebo Přidat další e-mail.
  5. Zadejte e-mailovou adresu, kterou vlastníte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se přihlásit k Samsung účtu?

Přejděte na horní lištu, klepněte na nastavení a v nastavení vyberte možnost Cloud a účty. Vyberte možnost účty a poté přidejte účet. Vyberte účet, který chcete přidat. Pokud máte účet SAMSUNG, vyberte možnost Přihlásit se.

Jak ověřit pravost emailu?

EmailVerifier360° je bezplatný online nástroj, testovací e-mail. Ověření e-mailové adresy, budou přesné, rychle a v reálném čase. Snadné použití, můžete zajistit, že e-mailová adresa je platná. Pro to stačí jen zadat e-mailovou adresu pro přihlášení a klikněte na tlačítko "Ověřit emailovou adresu".
Následně, jak odstranit odeslaný email seznam?
Je nějaká cesta, jak poslaný e-mail vymazat? Dobrý den, je mi líto, ale odeslání zprávy nelze nijak vrátit zpět. Doporučuji kontaktovat příjemce s žádostí o smazání zprávy, pokud obsahovala citlivé údaje.

Jak skrýt email?

V Mailu: (iOS 15.2, iPadOS 15.2 a novější) Otevřete okno s novou zprávou, klepněte na pole Od a v rozevírací nabídce zvolte Skrýt můj e‑mail. V Nastaveních: Klepněte na [vaše jméno] > iCloud a potom klepněte na Skrýt můj e‑mail. Zobrazí se všechny vaše jedinečné náhodné adresy a můžete je spravovat.
Navíc, jak odstranit poštu k odeslání?
Vstupte do K odeslání kliknutím na něj. Vyberte e-maily a poté klikněte pravým tlačítkem a poté vyberte Vymazat z nabídky pravého kliknutí. Nebo můžete jen vybrat zprávy a stisknout Vymazat na klávesnici.

Související článek

Jak se přihlásit na Netflix bez placeni?

Pokud zadáte svůj e-mail na adrese netflix.com, můžete se zaregistrovat bez jakýchkoli závazků. Stačí jednoduchá registrace.

Následně, proč používat skrytou kopii?

Existuje ještě volba SKRYTÁ KOPIE. Slouží k tomu, aby e-mail dostal někdo další, o němž příjemci e-mailu nebudou vědět. Nezobrazí se jim mezi příjemce (ani v KOMU ani v KOPII).
A další otázka, co je to kopie v emailu?
Adresáti emailu

Komu (To) – sem patří adresáti, kterých se mail přímo týká. Kopie (Cc) – těmto adresátům dáváte zprávu pouze na vědomí, nevyžadujete jejich reakci. Skrytá kopie (Bcc) – zde uvádějte adresáty, kteří budou utajeni.

Jak poslat email?

Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.
Jak oslovit v hromadném emailu?
Neosobní email, ve kterém jste oslovováni jen např.: „Vážení, Vážený kliente, Dobrý den", anebo email, ve kterém je napsáno „Vážený pane Nováku, Dobrý den paní Vopičková" a tak dál. Lidé věnují větší pozornost zprávám, které jsou směřovány přímo jim a netváří se jako hromadné zprávy.

Jak poslat zprávu více lidem najednou?

Změna možností skupinových zpráv
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení Rozšířená nastavení Skupinové zprávy.
  3. Vyberte jako výchozí možnost hromadnou zprávu SMS, nebo skupinovou zprávu MMS.

By Meg Sanchez

Similar articles

Jak poslat email jako přílohu Outlook? :: Jak vytvořit test pro žáky?
Užitečné odkazy