Domovská stránka > J > Jak Otevřít Telefon Když Neznám Heslo?

Jak otevřít telefon když neznám heslo?

Použijte Správce zařízení Android

Stačí se ve webovém prohlížeči přihlásit ke svému účtu Google na jakémkoli počítači či zařízení a následně otevřít webovou stránku Správce zařízení Android. Zde nejprve z nabídky vyberte zařízení, které chcete odemknout, a vyčkejte na nalezení jeho polohy.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak odblokovat zapomenuté heslo?

Bohužel většina uživatelů bude muset zvolit drastičtější postup, neboť s nejnovějšími verzemi softwaru skutečně neexistuje jiný způsob, jak obnovit zapomenutý odemykací kód. Budete muset vymazat obsah zařízení (tedy provést proceduru, známou jako obnovení továrního nastavení).
Jak lze obejít zámek obrazovky?
Jak obejít zamykací obrazovku na Android bez znalosti hesla? Otevřete nouzové volání a následně naťukejte na dotykové klávesnici dlouhý řetězec čísel nebo speciálních znaků. Poté klikněte do vstupního pole a dejte kopírovat -> vložit do doby než Vás telefon upozorní na limit. Celý řetězec si zkopírujte do paměti.

Navíc, jak odemknout zámek obrazovky xiaomi?

Do Nastavení pro vývojáře se poté dostanete přes Nastavení>SYSTÉM A ZAŘÍZENÍ>Další nastavení>Možnosti pro vývojáře>Přeskočit zámek displeje (Přejít přímo na Domovskou obrazovku po probuzení zařízení). To je ta funkce,možnost, na kterou se ptáte.
Někdo se také může ptát, jak zrušit zámek obrazovky honor?
Otevřete si na svém telefonu Nastavení a vyberte možnost Zámek obrazovky a zabezpečení. Klikněte na možnost: Vyberte zámek obrazovky. Poté byste měli zadat PIN, který právě teď používáte. Ve Vyberte zámek obrazovky zvolte Žádné.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak odblokovat zablokovaný telefon?

Jak odblokovat Android

Pokud jste zapomněli kód či odemykací gesto vašeho Android telefonu, nezbývá vám nic jiného, než telefon vymazat a následně jej znovu nastavit s tím, že poté obnovíte zálohy smazaných věcí.
Jak odblokovat telefon s Androidem?
Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení". Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak dat telefon do továrního nastavení bez hesla?

Většinu telefonů lze resetovat pomocí aplikace Nastavení. Pokud se vám v telefonu nedaří otevřít aplikaci Nastavení, můžete telefon zkusit resetovat do továrního nastavení pomocí tlačítek hlasitosti a vypínače.
Navíc, co delat kdyz zapomenu heslo od tabletu?
Blokovací/bezpečnostní kód slouží pro zabezpečení vašeho telefonu a používáte ho pro odemčení zařízení. Kód si nastavujete sami, není přednastaven z výroby a nelze ho zjistit. Pokud kód zapomenete, je třeba telefon obnovit do továrního nastavení, což znamená i ztrátu veškerých dat v něm.

Jak si zmenit heslo?

Změňte si heslo
  1. Otevřete účet Google. Možná se budete muset přihlásit.
  2. V části Zabezpečení vyberte Přihlášení do Googlu.
  3. Vyberte možnost Heslo. Možná se budete muset znovu přihlásit.
  4. Zadejte nové heslo a vyberte možnost Změnit heslo.

By Marthe Greiber

Similar articles

Jak přijmout MMS na internetu? :: Jak vypnout dotykovou obrazovku Android?
Užitečné odkazy