Domovská stránka > J > Jak Odemknout Uživatelský Účet?

Jak odemknout uživatelský účet?

Svůj účet nejrychleji odemknete tak, že si vyžádáte a zadáte bezpečnostní kód online. Pokud jste účet nezkoušeli odemknout online, doporučujeme vám začít tady. Tip: Pokud váš bezpečnostní kód nefunguje, ujistěte se, že zadáváte čísla z textu zprávy, a ne čísla ze záhlaví.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Jak smazat účet z pocitace?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> e-mailové & účty. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat. Výběrem možnosti Ano akci potvrďte.
Jak odblokovat účet na Facebooku?
Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.

Jak odemknout zamčený počítač?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.
A další otázka, jak odblokovat telefon přes google účet?
Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.

Související článek

Jak odemknout telefon Samsung?

Přejděte do nastavení a zaregistrujte svůj účet.

Jak odblokovat Gmail?

Do vyhledávacího pole v horní části seznamu chatu zadejte jméno kontaktu, který chcete odblokovat. V poli, které se objeví, klikněte na Odblokovat (v Gmailu zrušte zaškrtnutí políčka Blokovat).
Navíc, jak zrušit účet windows?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

Někdo se také může ptát, jak se odhlásit z windows 10?

Pokud se chcete odhlásit z Windows 10, vyberte Start, pak na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.
Navíc, jak smazat uživatelský profil?
Mazání a Windows Profil, členové rodiny

Přihlaste se ke svému účtu na adrese https://account.microsoft.com/family/. klikněte Další možnosti pod jménem osoby, kterou chcete odebrat ze své rodiny Microsoft. vybrat Odebrat z rodinné skupiny. klikněte Odstranit ve vyskakovacím okně potvrďte odebrání.

Někdo se také může ptát, jak obnovit smazany účet na fb?

Jak obnovím starý Facebook účet, ke kterému se nemůžu přihlásit?
  1. Přejděte na profil účtu, který chcete obnovit.
  2. Klepněte na a vyberte Podpora a nahlášení profilu.
  3. Vyberte Něco jiného a pak klepněte na Další.
  4. Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.

By Durwood Laisure

Similar articles

Jak obnovit ukradený účet na Facebooku? :: Jak zapnout touchpad na notebooku Lenovo?
Užitečné odkazy