Domovská stránka > J > Jak Dostat Telefon Do Továrního Nastavení?

Jak dostat telefon do továrního nastavení?

Obecný postup pro vrácení telefonu do továrního nastavení
  1. Otevřete nastavení telefonu.
  2. V menu vyhledejte „Zálohování dat“ či podobnou volbu.
  3. Vyberte „Obnovení továrních dat“ / „Obnovení továrního nastavení“.
  4. Potvrďte přechod do továrního nastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak Odkódovat telefon?

Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení", který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat.
Kolik stojí odemknutí telefonu?
Odblokování mobilních telefonů

Odblokování většiny modelů provádíme na počkání. Cena za odblokování je různá, ale většinou se pohybuje do 1 000,- Kč.

Jak odblokovat telefon T-Mobile?

Pro odblokování budete potřebovat PUK kód. Původní hodnotu PINu a PUK kód najdete v průvodním dopise nebo na plastovém nosiči, který jste obdržel(a) spolu se SIM kartou. PUK kód také zjistíte v Můj T-Mobile v modulu Smlouva > SIM karta > PUK kódy.
Jak zakázat přihlašovací obrazovku?
V levé části editoru přejděte na »Místní počítač – zásady | Konfigurace počítače | Šablony pro správu | Ovládací panely | Přizpůsobení« a v pravé části okna dvojklikem otevřete položku »Nezobrazovat zamykací obrazovku«. V okně »Nezobrazovat zamykací obrazovku« vyberte volbu »Povoleno«.

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak odstranit přihlašovací obrazovku Windows 10?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.
Jak vypnout obrazovku Windows 10?
Pokud chcete upravit nastavení napájení a režimu spánku v Windows 10, přejděte na Start a vyberte Nastavení > System > Power & sleep. V části Obrazovka vyberte, jak dlouho má vaše zařízení čekat před vypnutím obrazovky, když ho nepoužíváte.

Jak odemknout rozložení domovské stránky?

Jak uzamknout domovskou obrazovku proti úpravám?
  1. Dlouze podržte prst na volném místě domovské obrazovky (tj. tam, kde není žádný widget ani ikona).
  2. V dolní části se objeví trojice tlačítek. Klepněte na to vpravo s popiskem Nastavení.
  3. V následující nabídce aktivujte přepínač Uzamknout rozložení domovské obrazovky.
Co to je zamykací obrazovka?
Na váš Android přináší nejen vzhled zamykací obrazovky iOS, ale také změní vzhled notifikací a má i ovládací panel či notifikační lištu ve stylu jablečného systému. Nastavit si tu však můžete pouze tapetu či popisky a bezpečnost zaručuje maximálně jen čtyřmístný PIN.

Jak změnit domovskou obrazovku?

Ikonou v panelu zástupců přejděte do seznamu všech aplikací a widgetů. Vyberte tu, kterou chcete přidat na domovskou obrazovku a podržte na ní prst. Ikona přeskočí na domovskou obrazovku v režimu pro úpravy, stále držíte prst a přesunete ji na zvolené místo.

By Fosdick Crumbley

Similar articles

Jak povolit zápis na SD kartu? :: Jak odblokovat zámek displeje?
Užitečné odkazy