Domovská stránka > J > Jak Na Iphonu Zablokovat Kontakt?

Jak na iPhonu zablokovat kontakt?

Klepněte na položku Oblíbené, Historie nebo Záznamník. Klepněte na. u telefonu nebo kontaktu, který chcete zablokovat, posuňte zobrazení dolů a pak klepněte na Zablokovat volajícího. Klepněte na Kontakty, potom na kontakt, který chcete zablokovat, posuňte zobrazení dolů a pak klepněte na Zablokovat volajícího.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak poznat blokovaný telefon?

V případě, že má jedinec, který si vás zablokoval, aktivní hlasovou schránku, tak se hovor ihned přepne právě do hlasové schránky. Pokud tedy uslyšíte při volání několik pípnutí, a poté se hovor přesune do hlasové schránky, blokováni nejste. Druhá strana vám hovor pouze nezvedá.
Jak přečíst blokované zprávy iPhone?
Blokování zpráv od určité osoby nebo z určitého čísla

Chcete‑li zobrazit a spravovat seznam blokovaných kontaktů a telefonních čísel, přejděte do Nastavení > Zprávy > Blokované kontakty.

Někdo se také může ptát, jak odblokovat blokované číslo iphone?

Sjeďte dolů, klepněte na Přidat nový kontakt a zadejte kontakt, který chcete zablokovat. Jestli chcete nějaké telefonní číslo, kontakt nebo e-mailovou adresu odblokovat, přejeďte přes položku doleva a klepněte na Odblokovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak zablokovat číslo z ciziny?
Přejděte do Nastavení > Telefon. Klepněte na Blokování hovorů a identifikace. V části „Aplikace, které mohou blokovat hovory a poskytovat ID volajícího" zapněte nebo vypněte požadovanou aplikaci. Jestli chcete, můžete přeřazením aplikací změnit jejich prioritu.

Související článek

Jak dlouho trvá obnovení iPhonu?

Pokud chcete zařízení obnovit, můžete to provést v iTunes. Nemějte obavy, proces může trvat až 15 minut, ale během této doby nepřipojujte zařízení k počítači. Telefon můžete obnovit ze zálohy nebo jej nastavit jako nový.

A jak zablokovat sms zprávy?

U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých" či „Přidat do čísel spamu".
Jak si nekoho zablokovat na iMessage?
Jak blokovat iMessage a textové zprávy na iPhone
  1. Klepněte na zprávu z čísla, které chcete zablokovat.
  2. Klepněte na ikonu (i) v pravém horním rohu.
  3. Klepněte na šipku napravo od telefonního čísla.
  4. Ve spodní části klepněte na Blokovat tohoto volajícího.

A další otázka, jak blokovat nevyžádané zprávy?

Klikněte pravým tlačítkem na zprávu od odesílatele, kterého chcete blokovat, a potom klikněte na Nevyžádaná pošta > Blokovat odesílatele.
Když to vezmeme v úvahu, jak poznat zablokovane číslo iphone?
Podle Davida Price to zjistíme jednoduše: „Pokud budeme volat na iPhone, který naše číslo zablokoval, tak nejprve uslyšíme jednou vyzváněcí tón a až poté zprávu, že volané číslo není k dispozici. " Blokovaný volající je přesměrován do hlasové schránky, kde může zanechat vzkaz.

Kde najdu blokované zprávy?

Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

By Gayla

Similar articles

Jak se dostat do telefonu bez PINu? :: Co dělat když mám černou obrazovku?
Užitečné odkazy