Domovská stránka > C > Co Mám Dělat Když Mi Nereaguje Mobil?

Co mám dělat když mi nereaguje mobil?

Vypněte zařízení a znovu je zapněte. Vypnete tak všechny spuštěné aplikace a uvolníte paměť, což někdy problém automaticky vyřeší. V situacích, kdy zařízení přestane reagovat a nelze je normálně restartovat, můžete vynutit jeho restart nebo vypnutí.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

A co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Umístěte svůj smartphone na chladné místo

Telefon s černým displejem se na sluníčku přirozeně zahřívá mnohem rychleji. Zkuste ho přesunout do stínu. Jakmile zařízení trochu vychladne, může se stát, že začne opět správně fungovat. Teprve po pár desítkách minut zkontrolujte, zda displej opět naskočil.
Někdo se také může ptát, jak dostat fotky z rozbitého mobilu?
Pokud je samotný obraz stále čitelný, jen telefon nelze ovládat dotekem, máte stále velmi dobrou šanci na získání svých dat. Většina moderních mobilních telefonů podporuje USB OTG (USB On The Go), pomocí kterého můžete k telefonu připojit obyčejnou USB myš a mobil pomocí ní ovládat.

Jak zrušit zámek displeje?

Nastavení nebo změna zámku obrazovky
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.
Jak ovládat telefon bez displeje?
Stačí si obstarat USB OTG a připojit k vašemu telefonu USB myš. Tuto myš podporují takřka všechny moderní dotykové telefony. Pomocí ní hravě zvládnete ovládat mobil.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Můžete se také zeptat, jak lze vypnout zaseknuty mobil?

U telefonů s Androidem stačí dlouze podržet power tlačítko (zamykací tlačítko). Po pár sekundách se na displeji zobrazí nabídka s možností restartu, vypnutí telefonu či přechodu zařízení do nouzového režimu.
Kolik stojí oprava skla na telefonu?
Cena se odvíjí od velikosti vašeho displeje, náročnosti práce na výměně displeje a také na použitých materiálech. Proto je obecné určení opravy ceny displeje telefonu poměrně náročné. Oprava se pohybuje v rozmezí od 300 do 1 300 Kč. Zkušení pracovníci by ale měli určit cenu předem.

A další otázka, proč mi nejde zapnout telefon?

Zkontrolujte, zda kabel a nabíječka fungují. Zkuste je použít s jiným zařízením. Zkontrolujte, zda je kabel bezpečně připojen k nabíječce a k telefonu. Ověřte, zda v portu telefonu není prach nebo nečistota.
Jak oživit telefon?
Vyzkoušejte tvrdý restart

Pokud je mobil pouze „zamrznutý", pak by mělo dojít buď k jeho restartování, nebo vypnutí (v takovém případě ho následně kratším stiskem tlačítka znovu zapněte). Jestliže tato metoda nepomůže, zkuste tlačítko pro zapnutí/vypnutí držet po dobu 30 sekund.

Můžete se také zeptat, jak zprovoznit mobilní telefon?

Nejprve telefon plně nabijte, abyste měli na nastavování základních parametrů plnou baterii. V každém balení je přiložena kompatibilní síťová nabíječka. Do svého telefonu vložte kartu SIM. Většina mobilních zařízení má zdířku s krytem umístěnou na některé boční straně.

By Joashus Lukaszewicz

Similar articles

Co dělat když mám černou obrazovku? :: Jak odblokovat iPhone když zapomenete heslo?
Užitečné odkazy