Domovská stránka > C > Co Dělat Když Se Mi Zablokuje Sim Karta?

Co dělat když se mi zablokuje SIM karta?

K blokaci SIM karty dochází, pokud 10x zadáte chybně PUK kód. V takovém případě je SIM znehodnocena a bude zapotřebí ji vyměnit. O výměnu SIM karty požádáte ve své Samoobsluze.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Můžete se také zeptat, jak zrušit zámek obrazovky honor?

Otevřete si na svém telefonu Nastavení a vyberte možnost Zámek obrazovky a zabezpečení. Klikněte na možnost: Vyberte zámek obrazovky. Poté byste měli zadat PIN, který právě teď používáte. Ve Vyberte zámek obrazovky zvolte Žádné.
Jak nastavit gesto?
V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Zabezpečení. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky. Pokud jste již nějaký zámek nastavili, budete před výběrem jiného muset zadat kód PIN, gesto nebo heslo.

Lidé se také ptají, jak vypnout dotykovou obrazovku android?

Aller à Nastavení> Zabezpečení> Upřesnit> Připnutí obrazovky. (Ve starších verzích systému Android se tato část nazývá Zamykací obrazovka a zabezpečení). Aktivujte přepínač na.
Jak resetovat telefon?
Hard reset telefonu Samsung a dalších zařízení na operačním systému Android je o něco jednodušší. Stačí držet souběžně zamykací tlačítko a tlačítko na zvyšování hlasitosti přibližně po dobu 10 vteřin. Telefon po restartu opět naběhne v normálním režimu a budete moci pokračovat dál v práci s telefonem.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Následně, jak odblokovat telefon nokia?

Po propojení počítače a zapnutého telefonu prostě klikěte na button "UNLOCK" a uvidíte, zda se zámky otevřou. Verzi firmware telefonů Nokia zjistíte pomocí kombinace *#0000#. U novějších verzí je třeba mít vloženu SIM kartu, kterou telefon akceptuje. Klip je také velmi jednoduchý.
Můžete se také zeptat, co se stane při továrním nastavení?
Vrácení telefonu do továrního nastavení je proces, při kterém smažete veškeré nastavení a všechna data uložená v interní paměti. Jakmile uvedete smartphone zpět do továrního nastavení, bude softwarově vypadat stejně, jako když jste ho poprvé vybalili z krabice.

Když to vezmeme v úvahu, jak odkódovat telefon?

Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení", který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat.
Pokud jde o toto, jak odblokovat telefon na všechny operátory?
Telefon je totiž často možné odblokovat pouze pomocí servisního kódu, který se zadá přímo z klávesnice mobilního telefonu. Servisní kód je možno najít např. u kterýchkoliv telefonů na paušál koupených u společnosti T-mobile, ale ne vždy je sehnání tohoto kódu snadnou záležitostí.

Následně, jak zamknout aligátor?

Pro zamčení klávesnice

stiskněte pravé tlačítko (1) a hned po té tlačítko # (7). Po stanovené době nečinnosti se klávesnice zamkne sama.

By Luthanen Sticher

Similar articles

Jak odblokovat iPhone když zapomenete heslo? :: Jak odemknout zamek telefonu?
Užitečné odkazy