Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Telefon Zapomenute Heslo?

Jak odblokovat telefon zapomenute heslo?

Resetování gesta (pouze Android 4.4 nebo starší)

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Můžete se také zeptat, jak se dostat do telefonu přes gesto?

Po několika neúspěšných pokusech se na displeji objeví nová možnost v podobě tlačítka s názvem Zapomenutý kód/PIN/gesto. Klepněte na něj. Zadejte uživatelské jméno a heslo ke svému účtu Google. A máte problém vyřešen!
Jak odstranit zámek telefonu?
Nastavení nebo změna zámku obrazovky
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.

Jak odblokovat zablokovaný telefon?

Jak odblokovat Android

Pokud jste zapomněli kód či odemykací gesto vašeho Android telefonu, nezbývá vám nic jiného, než telefon vymazat a následně jej znovu nastavit s tím, že poté obnovíte zálohy smazaných věcí.
Lidé se také ptají, jak odblokovat telefon realme?
Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení", který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Můžete se také zeptat, jak odblokovat telefon aligator?

Držet zmáčklé tlačítko pro zvýšení hlasitosti a připojit telefon kabelem k PC-stále držet tlačítko a naběhne do recovery. Tam stisknout zapínací tlačítko. Vybrat Wipe data factory reset a potvrdit tlačítkem pro zvýšení hlasitosti. Toť vše.
Jak odblokovat telefon Nokia?
Po propojení počítače a zapnutého telefonu prostě klikěte na button "UNLOCK" a uvidíte, zda se zámky otevřou. Verzi firmware telefonů Nokia zjistíte pomocí kombinace *#0000#. U novějších verzí je třeba mít vloženu SIM kartu, kterou telefon akceptuje. Klip je také velmi jednoduchý.

Když to vezmeme v úvahu, jak odblokovat telefon vivo?

Chcete-li odemknout telefon Vivo, přečtěte si postupně všechny metody.
...
Metoda tvrdého resetu - 2
  1. Vypněte svůj mobilní telefon Vivo.
  2. Podržte.
  3. Když uvidíte Logo Vivo uvolněte všechna tlačítka.
  4. Dále vyberte Jazyk, Pomocí tlačítek hlasitosti a potvrďte tlačítkem Napájení.
  5. Poté uvidíte Režim obnovení objeví se.
Jak se dostat do telefonu přes otisk prstu?
Otisk prstu můžete získat z některého předmětu, kterého se majitel smartphonu dotýkal, následně jej naskenovat na PC a vytisknout na tiskárně. Díky vodivému inkoustu čtečka otisk rozpozná a odemkne telefon. Vědcům se úspěšně podařilo odemknout smartphony Samsung Galaxy S6 a Honor 7.

Jak lze obejít zámek obrazovky?

Jak obejít zamykací obrazovku na Android bez znalosti hesla? Otevřete nouzové volání a následně naťukejte na dotykové klávesnici dlouhý řetězec čísel nebo speciálních znaků. Poté klikněte do vstupního pole a dejte kopírovat -> vložit do doby než Vás telefon upozorní na limit. Celý řetězec si zkopírujte do paměti.

By Goldner Puffinburger

Similar articles

Jak zjistit gesto na mobilu Xiaomi? :: Jak udělat hard reset iPad?
Užitečné odkazy