Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Hesla Ve Windows 8?

Jak se zbavit hesla ve Windows 8?

Otevřete příkaz »Spustit« klávesovou zkratkou [Windows] + [R]. Napište příkaz »netplwiz« a stiskněte klávesu [Enter] pro potvrzení. V otevřeném okně »Uživatelské účty« přejděte na kartu »Uživatelé« a zrušte zatržítko u položky »Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo«.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak se dostat do počítače bez hesla?

Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.
Navíc, jak se dostat na zaheslovaný uživatelský účet?
Resetování hesla Windows účtu
  1. Vyberte odkaz Resetovat heslo na přihlašovací obrazovce. Pokud místo toho použijete PIN kód, podívejte se na problémy s přihlášením pomocí PIN kódu.
  2. Odpovězte na bezpečnostní otázky.
  3. Zadejte nové heslo.
  4. Přihlaste se obvyklým způsobem s novým heslem.

Jak si zaheslovat počítač?

Stačí stisknout tlačítko Windows a do řádku napsat Uživatelské účty. Klikněte na nabídnutý odkaz a budete přesměrována přímo do nastavení účtu. Zde si můžete změnit/vytvořit heslo pro vlastní účet. Po uložení pak stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a dojde k automatickému zamčení PC.
Jak zjistit hesla uložená v počítači?
Otevřete si panel Nástroje → Možnosti. Vlevo v menu zvolte Zabezpečení a poté klikněte na Zobrazit hesla... Zobrazí se vám servery, na kterých máte uložená hesla. Po kliknutí na tlačítko Zobrazit hesla se vám hesla zobrazí.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A další otázka, jak změnit heslo na notebooku hp?

Klikněte na položku Uživatelské účty a zabezpečení rodiny a pak na položku Uživatelské účty. Klikněte na možnost Spravovat jiný účet. Klikněte na účet se zapomenutým heslem. Klikněte na možnost Změnit heslo.
Když to vezmeme v úvahu, jak se zbavit hesla ve windows 10?
Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

Někdo se také může ptát, jak zjistit heslo administrátora windows 10?

Na přihlašovací obrazovce klikněte vpravo dole na ikonu Usnadnění přístupu a tím, jak jsme si původní soubor přejmenovali, se spustí „CMD". Zde zadejte příkaz control userpasswords2. Uvidíte seznam uživatelských účtů. Já mám na pc pouze jeden, takže dole pak jen stačí kliknout na tlačítko Resetovat heslo.
Jak vymazat hesla z počítače?
Zobrazení, úprava, smazání nebo exportování uložených hesel
  1. Zobrazení: Napravo od webu klikněte na Zobrazit heslo. .
  2. Úprava: Napravo od webu klikněte na ikonu možností Upravit heslo.
  3. Odstranění: Napravo od webu klikněte na ikonu možností Odstranit.
  4. Exportování: Napravo od sekce Uložená hesla klikněte na ikonu možností

Jak se dostat na administrátorský účet?

Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.

By Targett Ennen

Similar articles

Jak zapnout notebook bez hesla? :: Co delat kdyz Nenabehne Windows?
Užitečné odkazy