Domovská stránka > C > Co Mám Dělat Když Mi Nefunguje Touch Id?

Co mám dělat když mi nefunguje Touch ID?

Resetování nastavení sítí Některým uživatelům začalo Touch ID opět fungovat poté, co provedli reset nastavení sítí. V nastaveních klikněte na „Obecné“ a dole v menu otevřete možnost „Resetování“. Tam zvolte „Resetovat nastavení sítě“.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak odemknout iPhone bez otisků?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk.
Jak Sparovat Touch ID?
Proces je tedy takový, že starý displej vymontujete, Touch ID z něj přesunete do nového displeje, a nový displej, s původním Touch ID, namontujete zpět. Jen v tomto případě vám bude Touch ID fungovat.

Lidé se také ptají, co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iphonu?

V případě, že jste se ocitli v situaci, kdy vám na iPhonu přestalo z ničeho nic, anebo právě po opravě, fungovat Touch ID, tak je nutné aktivovat funkci s názvem Assistive Touch, která tlačítko plochy přidá přímo na displej.
Co dělat když nefunguje Home Button?
Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Lidé se také ptají, jak aktivovat touch id?

Nastavení Touch ID

Klepněte na Nastavení > Touch ID a kódový zámek a zadejte kód. Klepněte na Přidat otisk a držte zařízení tak, jak byste ho při mačkání snímače Touch ID drželi normálně. Dotkněte se prstem snímače Touch ID (ale netlačte), aby zařízení mohlo začít rozpoznávat váš otisk prstu.
Proč mi nejde otisk prstu?
Důvodem je, že uživatel nenastavil heslo nebo kód PIN ještě před tím, než nastavil přihlašování pomocí otisku prstu, nebo došlo k potížím s ovladačem otisku prstu nebo jiným souvisejícím ovladačem.

Můžete se také zeptat, jak zapnout touch id iphone?

Nastavení Touch ID na iPhonu
  1. Pokud jste rozpoznávání otisků prstů neaktivovali při počátečním nastavení iPhonu, přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek.
  2. Zapněte kterékoli volby a pak postupujte podle pokynů na displeji.
Když to vezmeme v úvahu, jak odblokovat iphone bez id?
Řešení: Jak odemknout iPhone bez Apple ID hesla přes iMyFone LockWiper. Obnova iPhonu do továrního nastavení s pomocí iMyFone LockWiper je nesmírně jednoduchá a rychlá. Zároveň je nutné zmínit, že tento software neaktivuje zmiňovaný aktivační zámek iCloudu, díky čemuž po úspěšném resetu můžete zařízení rovnou používat.

Jak odemknout iPhone se bez hesla?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

By Bird Isola

Similar articles

Jak obejít otisk prstu iPhone? :: Jak vypnout historii?
Užitečné odkazy