Domovská stránka > J > Jak Odebrat Účet Správce?

Jak odebrat účet správce?

Podívat se na účty založené ve vašem počítači/tabletu se můžete snadno Nastavení/Settings -> Účty/Accounts -> Rodina a jiní uživatele/Family & other people. Zde můžete smazat libovolný účet (a budete k tomu potřebovat být správce, samozřejmě) kliknutím na Odebrat/Remove.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Lidé se také ptají, jak zrušit účet administrátora?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).
Jak odstranit účet Microsoft z počítače?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

Jak odstranit místní účet?

Odstranění místního uživatelského účtu
  1. Spusťte nástroj Správa počítače.
  2. Klikněte ve stromu konzoly na možnost Uživatelé. Kde? Správa počítače\Systémové nástroje\Místní uživatelé a skupiny\Uživatelé
  3. Pravým tlačítkem klikněte na uživatelský účet, který chcete odstranit, a vyberte možnost Odstranit.
Pokud jde o toto, jak vymazat uživatele?
Vyberte Spustit nastavení > > účty > Ostatní uživatelé. Vyberte jméno osoby nebo její e-mailovou adresu a pak vyberte Odebrat. Přečtěte si informace o zpřístupnění a vyberte Odstranit účet a data.

Související článek

Co je účet IMAP?

Protokol pro přístup k internetové poště, známý jako IMAP, je modernější než protokol POP3. Zachovává původní kopie zpráv na serveru tím, že kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu.

Jak smazat uživatelský profil?

Mazání a Windows Profil, členové rodiny

Přihlaste se ke svému účtu na adrese https://account.microsoft.com/family/. klikněte Další možnosti pod jménem osoby, kterou chcete odebrat ze své rodiny Microsoft. vybrat Odebrat z rodinné skupiny. klikněte Odstranit ve vyskakovacím okně potvrďte odebrání.
Následně, jak zrušit heslo administrátora?
Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

Pokud jde o toto, jak se dostat na administrátorský účet?

Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.
Navíc, jak se odhlásit z účtu microsoft?
Pokud se chcete odhlásit Windows 11, vyberte Start. Vyberte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se. Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.

Jak přeskočit účet Microsoft?

Pokud o používání účtu Microsoft nestojíte z libovolného důvodu, můžete ve Windows ovšem nadále používat lokální účet. Tato možnost byla v posledních letech v průvodci prvotním nastavením systému po instalaci poněkud schovaná, dalo se k ní ale takzvaně doklikat.

By Rexfourd

Similar articles

Jak se zbavit vyhledávače Yahoo? :: Jak přepnout účet Microsoft?
Užitečné odkazy