Domovská stránka > J > Jak Zakázat Stránku V Google Chrome?

Jak zakázat stránku v Google Chrome?

A po kliknutí na doplňky v horní liště stiskněte „špendlík“, abyste si vytvořili rychlý odkaz. Poté najeďte na stránku, kterou chcete zakázat a klikněte na „W“, což je odkaz, který jste si vytvořili vedle tlačítka „rozšíření“. Vyskočí tato hláška, zda jste si jisti, že tuto stránku chcete zakázat. Potvrďte OK.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak zablokovat internet?

Přejděte do sekce Web a mail > Ochrana přístupu na web > na kartě Správa URL adres klikněte u položky Seznam adres na odkaz Změnit. V okně Seznam adres klikněte na řádek Seznam blokovaných adres a dole pod názvy seznamů klikněte na Změnit. V okně Upravit seznam klikněte na Přidat.
A další otázka, jak zobrazit blokované weby?
Změna nastavení pro všechny weby
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Rozšířená nastavení klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat.

Jak se dostat na Facebook když je zablokovaný?

Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.
Jak odblokovat IP adresu?
Co se zablokovanou IP adresou dělat
  1. zavolejte svému poskytovateli internetu.
  2. sdělte mu, že Vám nejde odesílat pošta a Vaši IP jste našli v blacklistu.
  3. požadujte po něm, aby zajistit její odstranění z blacklistu.
  4. ještě lepší řešení je, aby Vám obratem přidělil jinou IP.
  5. nespokojte se s radami o přenastavení pošty.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Jak zablokovat eshop?

U Windows 7 kliknete Pravým tlačítkem myši, zvolíte Otevřít, otevřete možnost Další programy (malou rozbalovací šipkou vpravo) a kliknete na Poznámkový blok. Poté dáte OK. Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak zablokovat počítač?
Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

Lidé se také ptají, jak zablokovat stránky na safari?

Otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na Čas u obrazovky. Zde opět přejděte dolů a vyberte Omezení obsahu a soukromí. Ujistěte, že je přepínač Omezení obsahu a soukromí v poloze zapnuto a potom klepněte na Omezení obsahu.
Někdo se také může ptát, proč mi nejde stahovat?
Zkontrolujte místo v úložišti

Pokud máte v zařízení nedostatek místa, nebude možné stahovat a instalovat aplikace. V zařízení může být málo místa v těchto případech: Zobrazí se vám oznámení ohledně místa v úložišti. Máte k dispozici méně než 1 GB.

Jak změnit místo stahování?

Změna umístění stažených souborů
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení Stažené soubory.
  4. Upravte nastavení stahování: Chcete-li změnit výchozí nastavení, klikněte na Změnit a vyberte umístění, kam chcete soubory ukládat.

By Winikka Abeita

Similar articles

Jak odblokovat kameru? :: Jak zrušit blokování stahování Chrome?
Užitečné odkazy