Domovská stránka > J > Jak Si Zabezpečit Mobilní Telefon?

Jak si zabezpečit mobilní telefon?

7 snadných tipů, jak nejlépe zabezpečit OS Android
  1. Nepřipojujte se na veřejně přístupné sítě!
  2. Aktualizujte své aplikace.
  3. Zkontrolujte si oprávnění aplikací
  4. Nestahujte aplikace třetích stran.
  5. Nainstalujte si antivirus.
  6. Zašifrujte svůj mobilní telefon.
  7. Pravidelně zálohujte.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak poznám že mám zavirovaný telefon?

Pokud máte pocit, že celý telefon funguje výrazně pomaleji, rychleji se zahřívá, zamrzá nebo se samovolně restartuje, může to znamenat právě virus v mobilu. Velmi často mohou selhávat aplikace, obzvláště ty určené k surfování. Aplikace se mohou samy vypínat, být extrémně pomalé nebo zobrazovat reklamy.
Jak se starat o nový telefon?
Telefon je věc, na kterou saháte několikrát za den, a ne vždy máte zrovna čisté ruce. Je proto důležité telefon pravidelně čistit, protože i nečistoty, které jsou na něm mohou při dalším používání telefon poškrábat. K čištění používejte vždy pouze produkty určené pro tuto činnost a jemný hadřík.

Jak funguje baterie v mobilu?

Baterie je článek s energií, který se po svém vybití již nedá použít. V telefonech tedy nalezneme akumulátory, což jsou články, které se dají opětovně (ale ne do nekonečna) nabíjet, a tedy znovu používat.
Pokud jde o toto, jak dlouho vydrží baterie v mobilu?
Ty mají vydržet přibližně 500 nabíjecích cyklů, než se začne jejich výdrž snižovat. Nabíjíte-li každý den až dva, odpovídá to zhruba 1,5 – 2,5 rokům užívání, ale je to individuální, protože životnost baterie ovlivňuje spousta faktorů.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Jak vypnout aplikace na pozadí?

Android jak vypnout aplikace na pozadí
  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.
A další otázka, jak zmerit teplotu iphonu?
Teploměr Withings Thermo měří tělesnou teplotu bezkontaktně, rychle a přesně, automaticky zaznamenává měření do aplikace na iPhonu nebo iPadu. V aplikaci můžeš sledovat naměřené teploty, nastavovat připomínky a zadávat související příznaky a léky.

Jak zjistit stav baterie Windows 10?

Nejjednodušší spůsob, jak zjistit informace o stavu vaší baterie, je příkaz powercfg /batteryreport dostupný v operačním systému Windows 8 a 10.
  1. Spusťte příkazový řádek pomocí zkratky [Win] + [R]
  2. Do příkazového řádku napište zkratku powercfg /batteryreport a klikněte na Ok.
Lidé se také ptají, jak zjistit stav baterie na xiaomi?
V první řadě otevřete aplikaci Telefon (tj. ta s ikonou sluchátka) a vyvolejte číselník, jako byste chtěli zadávat telefonní číslo. Na číselníku zadejte sekvenci *#*#6485#*#* a stiskněte tlačítko pro „vytočení hovoru" (někdy není nutné tlačítko stisknout a nabídka vyskočí sama po zadání poslední hvězdičky).

A další otázka, jak nejlépe nabíjet mobil?

Místo toho, abyste jej nechali úplně vybít, snažte se připojovat telefon ke zdroji napájení vždy, když hodnota baterie klesne pod 30 %. Neustálé přechody ze zcela vybitého na zcela nabitý telefon totiž dlouhodobě snižují celkovou kapacitu akumulátoru. Novým akumulátorům navíc ani nesvědčí nabíjení do sta procent.

By Pinter

Similar articles

Jak se nejlépe zchladit? :: Jak se chladí mobil?
Užitečné odkazy