Domovská stránka > J > Jak Vrátit Smazanou Ikonu Aplikaci?

Jak vrátit smazanou ikonu aplikaci?

Některé tablety nemusí mít zásuvku App. Uživatelé mohou sklouznout doprava z obrazovky plochy na obrazovku aplikace. Pokud na ikoně chybí ikona, znamená to, že aplikace byla odinstalována. Chcete-li ikonu vrátit zpět, stáhněte si ji a nainstalujte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Navíc, jak vrátit ikony na plochu?

Poznámka : Do zásuvky aplikací se dostanete stisknutím tlačítka Launcher, což je klávesa označená malými obdélníky v Dock Apps. 2. Chcete-li umístit aplikaci ze šuplíku na obrazovku plochy, stačí dlouze stisknout požadovanou aplikaci a přetáhnout ji na plochu.
Jak dostat ikonu na plochu telefonu?
Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam. Klepněte na zkratku a podržte ji.
...
Přidání na plochy
  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo.

Navíc, jak obnovit ikony na ploše iphone?

Pokud jste se rozhodli pro obnovení uspořádání ikon na vaší domácí obrazovce, postup je jednoduchý. Stačí otevřít Nastavení a zde přejít do kolonky Obecné. Zde sjedeme úplně dolů a zvolíme předposlední možnost Obnovit. Z možností, které se zde objeví, vybereme Obnovit uspořádání plochy.
Jak najít smazané aplikace?
Opětovná instalace nebo aktivace aplikací
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Lidé se také ptají, jak obnovit ikony na ploše android?

Pokud vám ikona systémové aplikace z displeje zmizela, tak k tomu může dojít pouze jediným způsobem a to tak, když prst podržíte dlouze na ikoně aplikace a táhnete ji po displeji a překryjete s ní ikonu aplikace druhé.
Jak vrátit ikony na plochu Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Přizpůsobení > Motivy. V části Motivy> Související nastavení vyberte Nastavení ikon na ploše. Vyberte ikony, které byste chtěli mít na ploše, a pak vyberte Použít a OK.

Jak Zvetšit ikony na ploše?

Klikněte na plochu pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte), nastavte ukazatel na Zobrazit a pak vyberte Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony. Tip: Ke změně velikosti ikon na ploše můžete použít taky kolečko myši.
Jak obnovit plochu Windows 10?
Tady je návod.
  1. Klikněte pravým tlačítkem na plochu a vyberte Přizpůsobit .
  2. Na levém panelu vyberte Téma .
  3. Na pravém panelu přejděte na ikonu Nastavení ikon na ploše .
  4. Zaškrtněte ikony na ploše, které chcete přidat.
  5. Poté klikněte Aplikovat a OK uložit změny.

Navíc, jak dostat ikonu na plochu samsung?

Podržením prstu na ikoně aplikace se zobrazí menu s dalšími možnostmi. Mnoho aplikací má v tomto menu rychlé volby, jak se dostat k nejpoužívanějším funkcím. Věděli jste ale, že pokud podržíte prst na této rychlé volbě, tak ji můžete hned přetáhnout jako ikonu na plochu?

By Nievelt

Similar articles

Jak přidat aplikaci na plochu telefonu? :: Jak obnovit data z vysypaného koše?
Užitečné odkazy