Domovská stránka > J > Jak Odstranit Lištu Záložek?

Jak odstranit lištu záložek?

Dobrý den, zkuste na ní klepnout pravým "myšítkem" a v nabídce zrušte zátržítko Zobrazit lištu záložek. Nebo klepněte v pravém horním rohu na ikonu "tři tečky" a potom Záložky / Zobrazit lištu záložek a zrušit zátržítko.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

A další otázka, jak skryt lištu záložek?

Spusťte Chrome, klikněte na ikonu nabídky, přejděte na „Záložky" a poté klikněte na „Zobrazit panel záložek". Případně můžete stisknout Ctrl + Shift + B (v systému Windows) nebo Command + Shift + B (v systému macOS).
Někdo se také může ptát, jak obnovit historii prohlížení?
Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení.

Pokud jde o toto, jak zobrazit historii prohlížení?

V Chromu můžete zobrazit historii prohlížení. Na počítači můžete použít zobrazení Cesty a pokračovat v prohlížení na už otevřených kartách nebo zobrazit související vyhledávání.
...
Zobrazení historie
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Historie. Historie.
Kde je uložena historie prohlížeče?
Historie prohlížení a stahování: Historie prohlížení je seznam stránek, které jste navštívili a které se zobrazují v nabídce Historie, v okně Knihovna stránek v sekci Historie, a v našeptávači adresního řádku. Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli.

Související článek

Jak odstranit z nabídky Start?

Postup je zde. Je třeba otevřít nabídku Start. Pokud chcete soubor z nabídky Start odstranit, klepněte na možnost Odebrat ze seznamu. Soubor bude z nabídky Start odstraněn.

Jak obnovit všechny karty Chrome?

Obnovení karet
  1. Na telefonu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Načíst znovu .
Můžete se také zeptat, jak otevřít zavřené karty?
Obnovení zavřené karty nebo okna

Pokud kartu nebo okno zavřete omylem, můžete ho znovu otevřít pomocí klávesové zkratky: Windows a Linux: Ctrl + Shift + t. Mac: ⌘ + Shift + t.

Můžete se také zeptat, jak aktualizovat všechny záložky chrome?

Přejděte do sekce O aplikaci Google Chrome a klikněte na Automaticky aktualizovat Chrome pro všechny uživatele. Uživatelé systému Linux: Aktualizujte Google Chrome pomocí správce balíčků. Uživatelé systému Windows: Zavřete všechna okna a karty aplikace Chrome.
Můžete se také zeptat, jak nastavit listy?
Klikněte na ty Widgety a v nabídce widgetů najděte položku „Google" a u ní uvidíte tu lištu, která se vám ztratila. Dejte na tu lištu prst a držte jej na ní. V tu chvíli se vám zjeví plocha domovské obrazovky a vy tahem prstu tu lištu přetáhnete do místa displeje, kde jste jí původně měla ukotvenu.

Jak uložit stránku do oblíbených?

Prohlížeč Google Chrome

na levé straně adresního řádku naleznete symbol hvězdičky. Kliknutím na ni otevřete "bublinu", která uloží webovou stránku do oblíbených záložek. Bublinu zavřete kliknutím na tlačítko Zavřít.

By Groot Zyskowski

Similar articles

Jak dostat data z poškozeného externího disku? :: Jak obnovit záložky?
Užitečné odkazy