Domovská stránka > J > Jak Najít Smazaný Příspěvek Na Facebooku?

Jak najít smazaný příspěvek na Facebooku?

V pravém horním rohu příspěvku klepněte na a pak vyberte Podpora a nahlášení příspěvku. Když v kanálu příspěvků skryjete příspěvek, pomůžete tak Facebooku zjistit, co chcete v kanálu vídat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak aktualizovat příspěvek na FB?

U svého příspěvku na Facebooku klikni vpravo nahoře na malou šipku dolů. Rozbalí se nabídka, ze které vybereš možnost Obnovit sdílenou přílohu (ve slovenské verzi Obnoviť prílohu). 2a. Pokud tuto možnost nevidíš, stačí nejdřív kliknout na čas (datum) uveřejnění svého příspěvku.
Jak obnovit Instastories?
Zvolte Nastavení. Klepněte na Nedávno smazáno (pokud funkci ještě nevidíte, zkuste to později znovu). Vyberte příspěvek/video/příběh. Klepněte na Obnovit.

Jak obnovit Reels?

Konkrétně budete muset navštívit kartu svého profilu, přejít do Nastavení, dále do položky Účet a tam bude řádek Nedávno smazané. Tam najdete po smazání dalších 30 dní vaše příspěvky, videa, Reels i příspěvky v IGTV. Výjimkou jsou Příběhy, které bude možné po smazání obnovit jen do 24 hodin.
Jak obnovit Stories?
Klepněte na fotka, video nebo příběh chcete obnovit nebo trvale smazat. Klepněte na ikona se třemi tečkami vpravo nahoře. Využít Obnovit do profilu or Obnovit pro obnovení obsahu or Smazat to.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak zjistit Zrusenou zprávu na Messengeru?

Dají se v Messengeru zobrazit odstraněné zprávy?
  1. Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit.
  2. Pamatujte, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů člověka, se kterým jste chatovali.
Jak obnovit archivované zprávy na Messengeru?
V oddílu Chaty klepněte nahoře na Hledat. Do vyhledávacího pole zadejte jméno příslušného člověka. Klepnutím na jeho jméno pak konverzaci otevřete. Poznámka: Archivaci konverzace můžete zrušit a přidat ji zpátky mezi doručené zprávy tak, že příslušnému člověku pošlete novou zprávu.

Následně, jak obnovit tajnou konverzaci na messengeru?

Tajné konverzace se dají zapnout i vypnout v nastavení Messengeru. Pokud byste možnost tajných zpráv nemohli najít, zkontrolujte, že je funkce povolena. V hlavní nabídce a přehledu kontaktů klepněte vpravo nahoře na ikonu pro vytvoření nové zprávy.
Jak si promazat Facebook?
Jak se smažou fotky a komentáře na Facebooku

Klikněte vpravo nahoře na šipku a následně odkaz Záznamy o aktivitách. Zde uvidíte fotky, které jste přidali. U konkrétní fotografie klikněte na tužku. A dále zde můžete fotku na Timeline skrýt, ale pokud ji chcete smazat, pak zvolte Odstranit.

Navíc, jak odstranit laik?

Jak odebrat To se mi líbí u stránky:
  1. Přejděte na danou stránku.
  2. Klepněte na Tohle se mi líbí.
  3. Klepnutím na Už se mi to nelíbí odeberte označení To se mi líbí.

By Sergent

Similar articles

Jak obnovit smazanou partition? :: Jak obnovit fotky na FB?
Užitečné odkazy