Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazaná Data V Excelu?

Jak obnovit smazaná data v Excelu?

Vybrat Nastavení . Jít do Aktualizace a zabezpečení > Záloha > Přejít na Zálohování a obnovení (Windows 7) . Vybrat Obnovit mé soubory a podle pokynů průvodce obnovte odstraněné soubory aplikace Excel ze zálohy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak obnovit smazané soubory ve Windows?

Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte Obnovení souborů ve Windows a pak vyberte Obnovení souborů ve Windows.
Můžete se také zeptat, jak najít smazané fotky v pc?
Aplikace Recuva je k dispozici jako freeware pro Windows. Kromě obnovy souborů si poradí také se záchranou smazaných e-mailů v aplikacích Thunderbird, Outlook, Outlook Express a Windows Mail.

Můžete se také zeptat, jak obnovit naformátovaný disk?

Nepanikařte a obnovte smazané soubory, díky programům, které to...
  1. Recuva 1.5 – freeware.
  2. Puran File Recovery 1.2 – freeware.
  3. Disk Drill 2 – freeware.
  4. Undelete 360 2.1 – freeware.
  5. UndeleteMyFiles Pro 3.1 – freeware.
  6. SoftPerfect File Recovery 1.2 – freeware.
  7. Glary Undelete 5 – freeware.
Navíc, jak obnovit smazany soubor ve wordu?
Přejděte na Informace o > a > dokumentu > Obnovit neuložené dokumenty. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak najít poslední uložený soubor?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.
Lidé se také ptají, jak obnovit přepsaný soubor ve wordu mac?
V nabídce Word klikněte na Preferences (Předvolby). Ujistěte se, že je zaškrtnuté políčko při otevírání potvrdit převod formátu souboru , a zavřete dialogové okno Obecné . Klikněte na soubor, otevřít. V nabídce otevřít vpravo dole vyberte obnovit text.

A další otázka, jak nahradit soubor?

Obnovení souborů ze zálohy
  1. Otevřete zálohování a obnovení tak, že vyberete tlačítko Start. , vyberete Ovládací panely ,vyberete Systém a údržbaa pak vyberete Zálohování a obnovení.
  2. Vyberte Obnovit soubory a postupujte podle pokynů průvodce.
Následně, co je verzování souborů?
Verzování je uchovávání historie veškerých změn provedených v informacích nebo datech. Nejčastěji se používá pro sledování změn ve zdrojových kódech softwaru během jeho vývoje, ale verzovat lze všechny počítačové soubory, a v případě potřeby se verzují i primární data.

Když to vezmeme v úvahu, jak získat data z hdd?

Nejjednodušší možností je použít speciální kabelový adaptér USB pro připojení disku k počítači. Pokud jen občas potřebujete použít starou jednotku nebo ji potřebujete udělat jen jednou, je k dispozici adaptér. Stačí si vybrat ten správný z internetu.

By Hastie

Similar articles

Jak Navyšit iCloud? :: Jak naformátovat microSD kartu?
Užitečné odkazy