Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Aplikaci Iphone?

Jak obnovit smazané aplikaci iPhone?

Obnovení smazané výchozí aplikace
  1. Na iOS nebo iPadOS zařízení přejděte do App Storu.
  2. Vyhledejte požadovanou aplikaci. Dávejte pozor, abyste její název napsali přesně. Napřed si vyhledejte, jak přesně se jmenuje.
  3. Klepnutím na aplikaci obnovte.
  4. Počkejte, než se aplikace obnoví. Potom ji zase budete moct otvírat z plochy.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak se přihlásit do icloud?

Přejděte na iCloud.com a přihlaste se svým Apple ID. Pokud už jste na zařízení přihlášení svým Apple ID a vaše zařízení má Touch ID nebo Face ID, můžete se na web iCloud.com přihlašovat pomocí něj.
Jak ziskat Smazane Fotky z iPhone?
Je skutečně tak trochu zastrčená. Takže chcete-li ji najít, otevřete Fotky, klepněte na Alba a přejděte dolů, dokud nenarazíte na položku Nedávno smazané. Otevřete ji a vyhledejte, co jste smazali. Jakmile najdete položky, které chcete obnovit, vyberte obrázky a klepněte na Obnovit.

Navíc, jak presunout fotky do jineho alba iphone?

Přidání do existujícího alba
  1. Otevřete Fotky.
  2. Klepněte na Vybrat a pak na fotografie a videa, které chcete přidat.
  3. Klepněte na tlačítko Sdílet. , potom na Přidat do alba a vyberte album.
Jak Oriznout fotku na iPhone?
Na vašem iPhonu či iPadu (s iOS či iPadOS 13) přejděte do nativní aplikace Fotky. V této aplikaci si najděte a rozklikněte fotografii, kterou chcete oříznout. Po rozkliknutí klepněte vpravo nahoře na Upravit, čímž se přesunete do nástrojů pro editaci. Nyní vpravo dole klepněte na ikonu otočení/oříznutí.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, jak smazat fotky z iphonu a ponechat je na icloudu?

Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat.
Jak vymazat Synchronizovane Fotky?
Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání.

Jak odstranit předmět z Fotky Iphone?

Díky Retouch můžete odstraňovat vše nepohodlné, co se na fotografii nachází. Již tedy nemusíte čekat až nebude před Orlojem stát jediný turista, abyste měli unikátní fotografii, stačí vyfotit fotografii i s turistou a následně jej odstranit.
Někdo se také může ptát, jak promazat systém v iphone?
Je však možné konstatovat, že každá aplikace ukládá různá data a také, že každá z nich má jiný způsob pro jejich čištění. V Safari můžete všechna data jednoduše smazat v nastavení iOS. Stačí jít do Nastavení → Safari → Smazat historii a data stránek. Poté stačí volbu už jen potvrdit a radovat se z uvolněného místa.

Lidé se také ptají, jak smazat fotky z imessage?

Otevřete aplikaci Zprávy a vyberte konverzaci s danou osobou, kde máte nejvíce poslaných fotografií a chcete je logicky promazat. Následně klikněte na Podrobnosti a hned pod možností Nerušit jsou zaslané přílohy. Klikněte na další a vyberte snadno a rychle všechny snímky, které máte zájem hromadně smazat.

By Minabe Hinkel

Similar articles

Jak získat zpět nahrazené soubory? :: Jak obnovit trvalé smazané fotky iPhone?
Užitečné odkazy