Domovská stránka > J > Jak Přenést Historii Whatsapp Z Android Na Iphone?

Jak přenést historii WhatsApp z Android na iPhone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak zálohovat WhatsApp na iPhonu?

Manuální zálohování

Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat nyní.
Pokud jde o toto, jak presunout data z whatsapp?
Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Lidé se také ptají, proč mi nejde whatsapp?

Pokud jste si jistí, že je váš telefon připojen k internetu, k potížím s odesíláním a příjímáním zpráv v aplikaci WhatsApp může docházet z několika důvodů: Je potřeba restartovat telefon, nebo jej vypnout a zase zapnout. Kontakt, kterému jste odeslali zprávu, vaše číslo zablokoval.
Můžete se také zeptat, proč mi nejde nainstalovat whatsapp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jak zjistit zrusenou zprávu na messengeru?

Ne, odstraněné zprávy a konverzace se nedají obnovit. Odstraněním zprávu trvale odeberete ze svých příchozích zpráv. Nezapomeňte, že pokud určitou zprávu nebo konverzaci odstraníte z vlastní doručené pošty, neodstraníte ji tím z doručené pošty přítele.
Jak obnovit tajnou konverzaci na Messengeru?
Tajné konverzace se dají zapnout i vypnout v nastavení Messengeru. Pokud byste možnost tajných zpráv nemohli najít, zkontrolujte, že je funkce povolena. V hlavní nabídce a přehledu kontaktů klepněte vpravo nahoře na ikonu pro vytvoření nové zprávy.

Jak poznám že mě má někdo v ignoruje na Messengeru?

Když ignorujete konverzaci a daný člověk vám pošle přímou zprávu, nedostanete upozornění a zpráva se přesune do žádostí o spojení. Když ignorujete konverzaci, daný člověk na to nebude upozorněn. Otevřete konverzaci, kterou chcete ignorovat.
Pokud jde o toto, jak se odhlásit z whatsapp?
Odhlášení přes počítač nebo zařízení Portal
  1. Otevřete WhatsApp Web nebo WhatsApp pro počítač.
  2. Klikněte na ikonu Nabídky ( nebo ) nad seznamem chatů > Odhlásit se.

Když to vezmeme v úvahu, jak přetáhnout zprávy z whatsapp do nového telefonu?

Otevřete WhatsApp na novém chytrém telefonu Android a ověřte své číslo. Zde musíte použít stejné telefonní číslo na obou zařízeních. Vybrat OBNOVIT po výzvě obnovit staré chaty, zprávy a mediální soubory WhatsApp z Disku Google. Po dokončení procesu obnovení můžete klepnout na NEXT potvrďte svou operaci.

By Alfy Bourke

Similar articles

Jak vytvořit obraz Windows 10? :: Jak vratit odstraneny chat na Whatsappu?
Užitečné odkazy