Domovská stránka > J > Jak Odemknout Iphone Na Dálku?

Jak odemknout iPhone na dálku?

I když své zařízení na dálku vymažete, kvůli zámku aktivace ho ani potom nebude moct nikdo aktivovat, dokud nebude mít vaše svolení. Stačí, když budete mít zapnutou službu Najít a budete si pamatovat své Apple ID a heslo. Pomocí zámku aktivace můžete chránit i své Apple Watch s watchOS 2 nebo novějším.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak odemknout iPhone bez tlačítka?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.
Jak zjistit na jakého operátora je zablokovaný iPhone?
Stačí, když se v Nastavení přesunete do sekce Mobilní data. Zde poté sjeďte níže a hledejte kolonku s názvem Mobilní datová síť. Pokud se zde nachází, tak iPhone blokovaný není. V případě, že ji najít nemůžete, tak se v některých případech může jednat o iPhone, který je blokovaný na operátora.

Jak odstranit iPhone?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.
Pokud jde o toto, co znamená kdyz je iphone blokovany na icloud?
Blokovaný iPhone na iCloud

Tato služba je vázaná na váš účet na iCloudu a slouží pro případ, že vám telefon někdo ukradne. Můžete jej na dálku zablokovat a lokalizovat. Takto blokovaný iPhone vám nepojede s jinou SIM kartou než s tou, která je vázaná k tomuto účtu.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak si nastavit heslo na aplikace?

Prvním krokem nastavení je volba zámku, který použijete na ochranu vybraných funkcí a aplikací. Použít můžete číselný PIN nebo odemykací gesto. Doporučujeme vám také vložit do aplikace svůj e-mail, aby bylo možné odblokovat zamknuté funkce v případě, že zapomenete heslo. Pak už můžete nastavit zámek aplikací a funkcí.
Následně, jak zamknout aplikaci na pozadí iphone?
Jak v iOS jednoduše uzamknout jakoukoliv aplikaci

na iPhonu či iPadu, přejděte do Nastavení. Zde poté rozklikněte možnost s názvem Čas u obrazovky. Pokud tuto funkci ještě nemáte aktivovanou, tak si ji aktivujte. Zároveň je nutné, abyste si pro Čas u obrazovky nastavili kódový zámek.

Jak zabezpečit aplikaci?

Pomoci vám může nástroj Smart AppLock od SpSoftu, který zabezpečí programy před nepovolanými uživateli. Nástroj je možné používat zdarma na zařízeních s Androidem 2.3 a novějším. Funguje vcelku prostě: pokud u nějaké aplikace nastavíte požadavek na autorizaci, pak ji uživatel bez znalosti hesla nespustí.
Když to vezmeme v úvahu, jak prolomit icloud?
Na stránce svého účtu Apple ID můžete zkontrolovat, jestli jste se svým Apple ID přihlášení k webovým stránkám iCloud.com. Pokud jste odhlášení, může se stát, že je vaše Apple ID na přihlašovací obrazovce zapamatované a předvyplněné.

Co dělat když nelze aktivovat iPhone?

Pokud se vám iPhone nebo iPad stále nedaří aktivovat, zkuste místo toho použít počítač:
  1. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi macOS nebo nejnovější verzi iTunes.
  2. Zkontrolujte, jestli je počítač připojený k internetu.
  3. Pomocí kabelu dodaného s iPhonem nebo iPadem připojte iPhone nebo iPad k počítači.

By Gad

Similar articles

Jak vratit Smazany Kalendář? :: Jak odemknout Apple Watch?
Užitečné odkazy