Domovská stránka > J > Jak Inzerovat Nemovitost?

Jak inzerovat nemovitost?

Kde inzerovat

Pokud tedy budete prodávat nemovitost přes realitní kancelář, požádejte svého realitního makléře, zda by vám neukázal, kde všude inzeruje. Větší realitní kanceláře by měli inzerovat na všech dostupných internetových portálech jak v rámci své lokality, tak i na velkých, celorepublikových portálech.

Přečtěte si více

Jak upravit inzerát na sbazar?

Po přihlášení na stránce Sbazar opět přejděte na záložku Moje inzeráty a v té vyhledejte kontrétní inzerát, který chcete smazat. Nad fotografií inzerátu jsou umístěny tři tlačítka pro správu inzerátu, pravé tlačítko označuje možnost smazání inzerátu.
Navíc, jak se odhlásit z bazose?
Klikněte na tlačítko vašeho profilu v pravém horním rohu. Otevřou se další záložky, kde také najdete tlačítko "Odhlásit se".

Jak funguje doprava z Bazoš?

Objednávku platím v poštovním systému. Po obdržení finančních prostředků vám zavolá doručovací služba a prodiskutuje s ní podrobnosti.
A další otázka, jak prodávat na facebook marketplace?
Nejprve je nutné kliknout na položku Marketplace, která se nachází vlevo na hlavní stránce. Dále je nutné kliknout na modré tlačítko + Prodejte něco. Následně se zobrazí tabulka, do které je potřeba vyplnit základní informace o zboží, které si uživatel přeje prodat.

Jak na Marketplace?

Když chcete něco koupit na Marketplace, můžete napsat prodejci a naplánovat prodej:
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Klepněte na Marketplace.
  3. Klepněte na zboží, které chcete koupit.
  4. Klepněte na Odeslat, čímž odešlete zprávu „Je to dostupné? "
Jak inzerovat práci na Facebooku?
v levém sloupci stránky. Po kliknutí na odkaz „Pracovní nabídky" stačí kliknout na tlačítko „Zveřejnit pracovní nabídku". Tlačítko „Zveřejnit pracovní nabídku" je k dispozici také mezi barevnými obdélníkovými ikonami v nástrojích pro správce, které se nacházejí uprostřed stránky.

Jak najit na Facebooku Marketplace?

Přejděte na stránku facebook.com/marketplace. Klepněte na Požádat o kontrolu.
A jak zobrazit obchodni profil na fb?
Jak si zobrazit vlastní obchodní profil:
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Marketplace.
  2. Klikněte na Váš účet.
  3. Klikněte na Obchodní profil.

Jak hodnotit prodejce na Marketplace?

Klepněte na objednávku příslušného zboží a pak klepněte na název daného zboží v oddílu Podrobnosti o položce. Posuňte se dolů a klepněte na Napsat recenzi. Klepněte na a vyberte hodnocení 1–5. Klepnutím na můžete připojit fotku.

By Lyssa

Jak zmenit kód na iPhone? :: Jak najít smazaný inzerát?
Užitečné odkazy